AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Boey'un hücumu kısıtlı falan değildi. Sürekli ceza sahası koşuları atıyordu. Oyun aklı ve tekniği üst düzeydi. Dün bile Bayern maçında ekstra koşuyla gol kaçırdı karşı karşıya. Bizde de sürekli giriyordu ama az attı.

Osayi sadece atlet. Başka bir numarası yok.
Boey'in hücum gücü baya kısıtlıydı. 3. bölgeye girince yanlış yerlere orta açıp pas veriyordu. Mariano'nun daha çok asisti vardı mesela

Ha ben Boey tipi oyuncuları daha çok seviyorum orası ayrı

napcak 3lü hazırlığı yapıp Dzeko mu salcak sahaya ?

yaparsa 5 dkda 3üncü gol gelebilir.

Sancet harbi iyi herif. topu hep tutuyor- bekletebiliyor ve dağıtıyor .

Boey'in hücum gücü baya kısıtlıydı. 3. bölgeye girince yanlış yerlere orta açıp pas veriyordu. Mariano'nun daha çok asisti vardı mesela

Ha ben Boey tipi oyuncuları daha çok seviyorum orası ayrı

Hücum gücünden kastımız tam olarak nedir renkdaşlar @Mert S. Yüksel

Hücuma katkı anlamında bi Hakan Ünsal değildi mesela çünkü o kadar teknik değildi. Ama katkısı vardı elbette.

Orta sahayı geçemiyorlar. Xg binde 4. Hahahahaahah

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar la ligada bile en çok top kaybı yapan takımlar arasindaymis. Top kayiplari ile fenerin oyunun alakası yok

Nasil bok gibi oynuyor? Herifler kasmiyor bile. Fener iki dakika top cevirdi diye alkolikler kotu mu oldu? Mert'in sutu disonda bi pozisyonlari da yok. Yani feneri oyalayip fazla enerji yakmadan devreyi bitirdiler. Yenulmeyecek takim degil ama bence de fazla kucumsuyorsunuz.
Kasmıyor diyorsun işte, yani sahada görünen şey iyi oynayan bir ekip değil.

Alt metnini bilemem.

Kasmıyor ya da vasatlar? Bilemem.

Takip ettiğim bir ekip değil. Sadece gördüğümü söylüyorum.

Fb zaten bok gibi bir takım.

tam irfanlık maç yaw niye oynatmiyor mal mı bu mou

Hücum gücünden kastımız tam olarak nedir renkdaşlar @Mert S. Yüksel

Hücuma katkı anlamında bi Hakan Ünsal değildi mesela çünkü o kadar teknik değildi. Ama katkısı vardı elbette.
Topla gidiyordu, topsuz koşu atıyordu ama bitirme işinde sıkıntılıydı. Osayi de benzer. İkisini de isterim takımımda. Hiçbir kanata karşı ezilmiyor ikisi de

Geri
Üst Alt