AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Normal şartlarda akbil de bunlardan puan alabilirdi ama şu skorla hakem extra doğramak zorunda akbili

Sofyan denen eleman iki kavga etti diye tempo tuttular. Bunlar vasata alışmış. Böyle devam ederler umarım.

1733938817551.webp

Fbmize yedirdiler bugün

Burdan normal de dagilmalari gerekiyor

Ama tff destegi ile ayakta kalacaklar

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllgoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllgoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll
O derece yani:)Al bizdende Okadar.

Mal Mourinho ilk yarı oyunu domine ettik, pozisyonlar bulduk diyor. Puhaha bu farklı maçı mı izlemiş. İlk yarı kaleye gidemediler. Dalga geçiyor resmen

Yav bunlar akıllanmaz 20 yıl kulübü yönetip total başarısı Dursun özbek kadar olmayan giderken kulübü 500 milyon dolar borca sokan ve üzerine de krema olarak şike lekesini sürmüş adam için slogan atıyor salaklar.
Siz akıllanmazsınız abicim.
Şikeden küme de düşseniz, borçtan kulübü de kapatsanız hakkınız.

Fb taraftar yüzünden bu halde

ali çıkıp ben mourinho falan getirmeyecektım siz aziz getiriyor diye onu desteklediniz bende mecburen getirdim bak bok gibi oynatıyor dese ne diyecekler

Sofyan denen eleman iki kavga etti diye tempo tuttular. Bunlar vasata alışmış. Böyle devam ederler umarım.
Man utdde nasıl oynadıysa bugün öyleydi saçma sapan top kayıpları çok geride kalma vesaire.Bayağı yetersiz avrupa için bu eleman.Gönderemezlerde.Taraftarımızdan isteyenler vardı iyiki almamışız.

Geri
Üst Alt