AL 24/25 H:6 | Fenerbahçe 0-2 Athletic Club | MS | 11 Aralık | TRT 1

Orası yeni vip tribün mü.
Harbi orası niye boş, nasıl özel

Orayı VIP yapmışlardı bildiğim kadarıyla. Sezon başından beri böyle boş bir görüntü var 😂

Örnek;

24 Ekim ManU maçı
1733941695211.webp

2 Aralık Antep maçı
1733941757453.webp

30 Ağustos Alanyaspor maçı;
1733941856358.webp

Bu şerefsiz şikeciler her alanda ülkeyi rezil ediyorlar.

Her maçta olay çıkarıyorlar rakip futbolculara saldırıyorlar. En basiti hazırlık maçında bile rakibin üstüne falan yürüyorlar.

Siz kimsiniz lan kodumun angutları.

Üyeliğimin 1. Yılıymış bugün

Ne güzel gün

Neyse kimse bilmez

Hayri Cund’un Amerika’dayken forumda “liseli Serkan” kavgası yaptığı günleri bile biliriz

Ben oyunlarini gayet begendim. Sanssiz iki gol yediler ve en az 3 - 5 penaltilarini hakem yedi. VAR’da kim vardi bilemiyorum ama super ligimize yabanci oldugu kesin!

Yapi’nin ne oldugunu kavrayamayanlar bu macta az biraz uyanmislardir. Sen hakem olarak sahada destek atmazsan nasil olacak bu is?

Hadi penaltiyi gectik, nerede kirmizi kartlar?

Federasyon baskanimiz maca tesrif buyurmus, sen ev sahibi takimi kazandirmiyorsun!

Resmen enternasyonel yapi’nin TFF Baskanina ve Fener’e darbe girisimi bu.

Ha bazi rakip oyuncularin Sari-Kirmizi’li Ispanya milli takimiyla iliskilerini incelemeyenler, yonetim kurulunu terk etsin.

Fenerbahçe'nin Çöküşünün 5 Sebebi | Fenerbahçe - Athletic Bilbao​

][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="P. Enis Sever" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Avrupa’ daki yapıyo da vura vura indirecekmiş acur kediciği

Galatasaray'ın çok daha güçlü olan Tottenham karşısındaki oyununa ve Fenerin Athletic Bilbao karşısındaki oyununa baktığınız zaman 2.5 senedir neden Galatasaray domine ediyor anlarsınız. Williams Kardeşler ve Sancet hariç hiçbir oyuncularını almam söyleyeyim yeneriz bunları biz.

e9e8if.webp

Geri
Üst Alt