- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.801
- 5.338
bizim isimize gelir skorİyi gol attılar. Bilbao ilk 8'i garantilediği içinde fazla kasmıyor ama Bjk eskiye nazaran daha iştahlı ve iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim isimize gelir skorİyi gol attılar. Bilbao ilk 8'i garantilediği içinde fazla kasmıyor ama Bjk eskiye nazaran daha iştahlı ve iyi.
Bana göre Uefa Avrupa Ligi'nin favori takımı kanks yavbilbaoyu fb maçında da beğenmemiştim balon bir ekip
bu maçı çevirirlerse katılırımBana göre Uefa Avrupa Ligi'nin favori takımı kanks yav![]()
Adamlar garantilemiş gibi 1 şey bence kanks yavbu maçı çevirirlerse katılırım
Zemin oynatmıyor bilbaoyu şuan saha patates tarlası gibi bu jk'liler rus romanlarında ki köylüler gibi alışkınlar patates kemirip böyle zeminlerde oynamaya adamlar afalladı görünce, top sürmeye calışıyorlar gitmiyor top

Yok Bilbao en kötü son maçta berabere kalır. Bizim Ajax'ı yenmemiz lazım yoksa zaten ilk 8 hayal mevcut durumda bu da zor gibi. Momentumu kaybettik ilk 8 işi bence dünkü maçla hayal oldu.bizim isimize gelir skor
2 pas bile yapamıyolar reis garantilemiş olsalar bile kaybetmek için çıkmaz hiç bi takımAdamlar garantilemiş gibi 1 şey bence kanks yavNiye kassınlar
![]()
İç saha Maçları'nda daha çok etkililer.Deplasman Maçlar'ında oynadıkları futbol bence turlamaları için iyi..2 pas bile yapamıyolar reis garantilemiş olsalar bile kaybetmek için çıkmaz hiç bi takım
Olur mu senceBu arada oranlar 1/2 olabilir diyordu
Maçı izkemiyorum bilbao nasıl oynuyor ona bağlı bence oluru varOlur mu sence
Kaybedince tipik Türk Taraftarı avutması tamamen tamda bu yüzden Türk takımları avrupa başarısız oluyor. Başkalarını küçümseyip kendimizin Ortadoğu takımlarından bir farkımız olmadığını kulüplerin tamamen vergi indirimleri veya silinmesi ile sürekli borç üstüne borç yaparak eserinin 50 Kat üstü oyuncular almasına rağmen birazcık ön planda oluyor kendimizi işte Bayern gibi 70dk iyi oynadık Spurs yendik diye avuturuz gerçekleri göremeyiz!bilbaoyu fb maçında da beğenmemiştim balon bir ekip