- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
Bu topçulardan korkulur vallahi
Açıklaması yok şu işin
Açıklaması yok şu işin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis bizde namoğlup gidiyoruz ama oynanan oyun ortada..Yangın ortada..küçümsenen bilbao la liga'da 11 maçtır yenilmiyor, bu süreçte madrid'i falan da yenmiş. avrupa liginde de 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberliği var
Sen ne anlatıyorsun? Şike mi yaptık, yüz kızartıcı suç mu işledik de utanıyorsunuz? Bir maç sonucuna göre utanmak ne demek?Hayırdır ne anlatıyorsun?
İstediği kadar umrunda olmasın. Sen Rigas, Malmö, Kiev gibi köy takımlarını yenemedin. Hele ki Kiev maçının zerre bahanesi yok.Atletiko ilk 8 girmeyi garantiledi adamların umrunda olan bir maç değil
Biz hücum takımıyız.Komple defansif anlayışla oynamak istememeyi anlayabiliyorum.Ama maç içinde sonuç ne olursa olsun önde anlamsız pres yapmayı akllım almıyor.Zaman zaman topun arkasında doğru bir şekilde durmak demek defansif bir oyun oynadığın anlamına gelmiyor.Okan buruk ısrarla inatla bunu görmüyor.Bunu değiştirmediği müddetce okan burukla avrupada başarı zor.Hep derim bu kupada defans yap takım olarak ilerideki adamların zaten bir şekilde gol atar veya duran top olur gol olur. Adam anlamsızca sürekli hücum yaptırıyor. Kupa şansımız yok oluyor böylelikle.
Şu boş alan buldu işi de çok saçma değil miReis bizde namoğlup gidiyoruz ama oynanan oyun ortada..Yangın ortada..
Şu maçta alınacak tek ders top rakipdeyken bjknnin sahada takım halındeki duruşu..Sahaya yayılışı falan..
Bjk çok boş alan buldu.Boş alanda her oyuncu hünerlerini gösterir.
Ben şike mi yaptık dedim yahu nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?Sen ne anlatıyorsun? Şike mi yaptık, yüz kızartıcı suç mu işledik de utanıyorsunuz? Bir maç sonucuna göre utanmak ne demek?
bilbao'nun arka yayla gibiydi zaten stoperleri ağır birde ortasahaya kadar çıkmışlar haliyle rashica muci falan boş alanı iyi değerlendirdi bizi yendikleri maçta benzer goller yemiştik anadolu takımlarına sökmez bu taktiktinerciler bronkorstün ilk maçında bize 5 atmıştı sölşaerin ilk maçı bilbaoya 4
bu pezewengler isteyince oynuo demek ki