AL 24/25 H:7 | Beşiktaş 4-1 Athletic Club | MS | 22 Ocak | TRT 1

Ben şike mi yaptık dedim yahu nasıl bir kafa yaşıyorsun sen?

Bir maç sonucuna göre mi acaba? Young Boys, Rigas, Malmö ve Kiev maçları bir maç mı sayılıyor? Galatasaray, bir sezon içinde bu kadar fazla skandal maç yaşayamaz.
Bunu eleştirirsin, kızarsın takımına istifasına istersin başka. Utanmak ne demek? Utanacağın bir takımı tutmamalısın bence. Takıldığım nokta seçtiğin fiil. Kötü bir sonuç, kötü oyun olabilir bunun için takıma öfkelenir, küsersin ama utanmak deyince yanlış oluyor. Ben yanlış alaşım o zaman öfkeni belirtmek istemişsin sen.

Reis bizde namoğlup gidiyoruz ama oynanan oyun ortada..Yangın ortada..
Şu maçta alınacak tek ders top rakipdeyken bjknnin sahada takım halındeki duruşu..Sahaya yayılışı falan..
Bjk çok boş alan buldu.Boş alanda her oyuncu hünerlerini gösterir.
Aynen kompakt bir şekilde durdular ulan biz orayı 3 kişi pres yapıp boşaltıyor. Rakipler biim defansla karşı karşıya geliyor.

Okan buruk vasat bir hocadir

Şu boş alan buldu işi de çok saçma değil mi

Sende dün 3 1öndeyken 3 2 öndeyken bulsaydın boş alan, tutan mı var zorla.

Çıkamadıktan sonra öyle alan malan hikaye. Takım savunması denen bi algı yok bizim futbolcularda herkes kendi egosunda
Yahu işte anlamsız bir şekilde önde baskı yaptığın için topu kapamadığı için,geride doğru duramadığın için bulamıyorsun o boş alanları.Sonuç ne olursa olsun önde basmak için uğraşıyorsun doğruda yapamıyorsun.Bulduklarında ise mertens gibi ağır oyuncularla gidemiyorsun.Barışa gitse pas atamaz.

beşiktaşın büyüklügünü gördügümüz bi gece

Ağalar maçı baştan sona izledim jk çok doğru oynadı adama adama eşleşti. Bana kalırsa maçın adamı musratiydi. Bir 6 numaranın görevini doğru yapması sonucu bütün takım düzgün oynadı. Bize de kesinlikle 6-8 oynayacak adam lazım. Net skrinar haberi ile yeterince bunaldım. Bari iyi bir 6 numara alsınlar

Aynen kompakt bir şekilde durdular ulan biz orayı 3 kişi pres yapıp boşaltıyor. Rakipler biim defansla karşı karşıya geliyor.

Okan buruk vasat bir hocadir
Değerli hocamız, orta sahasız bir futbol taktiğiyle başarıyı hedefliyor ve herkes boktan ligimizdeki şampiyonluklar sebebiyle kendisini iyi hoca zannediyor.

Ancak acı gerçekler Avrupa'da bir tokat gibi çarpılıyor yüzümüze.

Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni bir TD şart ama bunu yapacak yönetimde yok bizde.

Kalecinin önemi niye var Mert Günok bugün resmen maçta tuttu bizde olsa maç 4-4 filan biterdi.

Muslera geleni geçeni içeri alacağı için yine bir şey değişmezdi her türlü puan kaybı yaşardık.

Arti olarak biz rafayi almalıydık. Geçen sene devre arası rafa ile erden Timur anlaşmışlardı. Bize o lazımdı. Leblebi gibi gol atardık valla. Hem.besler hem atardı.

Değerli hocamız, orta sahasız bir futbol taktiğiyle başarıyı hedefliyor ve herkes boktan ligimizdeki şampiyonluklar sebebiyle kendisini iyi hoca zannediyor.

Ancak acı gerçekler Avrupa'da bir tokat gibi çarpılıyor yüzümüze.

Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni bir TD şart ama bunu yapacak yönetimde yok bizde.
Şampiyon olunca hesey halı altına supuruluyor. İlla felaket olmali

Su sevimsiz takimin nesini.ovuyorsunuz yahu 20 puan takmisiz avrupada 2 adim.oteye gidemezler
Arada böyle iyi maclari olacak.elbette

Okan buruk ve muslera kendini taraftardam ve klupten büyük görüyor.Rest çekiyor taraftara.

O değilde bjk ye kim gelse spaceX roketleri gibi başlıyor
Sonra da İran füzesi gibi çakılıuor

Geri
Üst Alt