AL 24/25 H:7 | Beşiktaş 4-1 Athletic Club | MS | 22 Ocak | TRT 1

İstediği kadar umrunda olmasın. Sen Rigas, Malmö, Kiev gibi köy takımlarını yenemedin. Hele ki Kiev maçının zerre bahanesi yok.

Öyle veya böyle adamlar Atletic Bilbao gibi takıma karşı görkemli bir galibiyet almış. Özellikle dünkü maçtan dolayı utanıyorum yalan mı diyeyim.
Ajax maçını göreceğiz bakalım
Nispeten zorlu maçlarda 3p ,kuzulara berebarlik
24 p alacakmışızdı şaka maka
Mallığımız diz boyu

Hala Okan Buruk'un oturduğu yalayanlar görüyorum ondan TD falan olmaz! Türkiye liginde şampiyonluklar daha öncede dedim tamamen rakibimizin olmamasından kaynaklı! Eğer ki Fenerbahçe'de Galatasaray kompleksi olmasaydı iyi yönetilseydi İsmail Kartal'ın kat kat iyi olduğunu herkes görecekti. Fenerbahçe Galatasaray kompleksi olmayan diğer branşlarda bakın nasıl iyi oynuyor.
🍍🍍🍍

🦅🦅🦅

Okan buruk ve muslera kendini taraftardam ve klupten büyük görüyor.Rest çekiyor taraftara.
Bu taraftar Fenerbahçe taraftarı gibi değildir Aziz Yıldırım kendini fenerden büyük görüyordu taraftarlarına izin veriyordu ama burası Galatasaray buna izin verilmez başlamadan biter bu taraftar Fatih Terim'i bile eleştirdi Muslera ve özellikle Okan Buruk Fatih Terim'e göre hiçbir şey.

Hala Okan Buruk'un oturduğu yalayanlar görüyorum ondan TD falan olmaz! Türkiye liginde şampiyonluklar daha öncede dedim tamamen rakibimizin olmamasından kaynaklı! Eğer ki Fenerbahçe'de Galatasaray kompleksi olmasaydı iyi yönetilseydi İsmail Kartal'ın kat kat iyi olduğunu herkes görecekti. Fenerbahçe Galatasaray kompleksi olmayan diğer branşlarda bakın nasıl iyi oynuyor.
Hahahahaha bu ne yav
Nasıl gözden kaçmış

Sosyal medyada herkes 8jk şöyle oynadı böyle oynadı diyince merak edip maçın özetini izledim. Bilbao'yu kaleye yaklaştırmamış jimnastik takımı. Çok kompakt ve hızlı bir oyun oynamışlar. Dünkü bilbao ile biz oynasak muhtemelen nico williams falan hat-tricl yapardı ve 4 yer otururduk.

Şu kıytırık 8jk bile kompakt oynayıp oyunu soğutarak 4 atmış kupanın favorisine.. İçim acıdı izleyince. Biz en son ne zaman böyle kompakt oynadık hatırlamıyorum. Okan Burukla avrupada olmayacak bu belli.. Adamların beğenmediği ve göndermeye çalıştığı sağ bek svensson bile bizim oyuncuların 2 katı fizikli bir oyuncu.

Ne yiyorlar nasıl antreman yapıyorlar bilmiyorum ama bizim takımın antreman falan yapmadığını jimnastik takımına bakınca görebiliyorsunuz.

Önümüzdeki sezon Okan Burukla şampiyonlar ligi maçlarına çıkmamalıyız. Yoksa tarihi rezillikte sonuçlar alırız.

şaka maka playoff şansları var

esrarengiz şekilde top 8 deki Athletico ve Lyona yapıştırdı herifler.

Bu ne ya ? Burası antu değil. Yanlış yerde yazıyorsun. Geçen sezon hakemlerle 22 puan fazla alan Arap ismailden bahsediyorsun değil mi ? Geçen sezon hakem müdahelesi olmasa martta lig bitmişti. Bu arkadaşı dışarı alalım bence.. Galatasaraylı olmadığı yüz metreden belli.

Hahahahaha bu ne yav
Nasıl gözden kaçmış
Neye benziyor dediğimde haksız olduğum bit nokta var mı Spor Kulübü diyoruz am diğer branşlarda birşey yapmıyoruz!
Bu ne ya ? Burası antu değil. Yanlış yerde yazıyorsun. Geçen sezon hakemlerle 22 puan fazla alan Arap ismailden bahsediyorsun değil mi ? Geçen sezon hakem müdahelesi olmasa martta lig bitmişti. Bu arkadaşı dışarı alalım bence.. Galatasaraylı olmadığı yüz metreden belli.
Sözlerine dikkat et! İstemediğiniz şeyleri duyunca fenerli mi olduk onlarda aynı şeyi bize söylüyor diğeri başka şey ben oturduğum yer ile düşünerek yorum yapmıyorum gerçekleri söylüyorum Okan Buruk ne kadar kazanması gereken maç varsa hepsinde rezil etti bizi! Diğer branşlarla ilgili hangi söylediğim söz yanlış diğer branşlarda spor kulübü diye geçiriyoruz insanlar kanser oluyor izleyince!

Neye benziyor dediğimde haksız olduğum bit nokta var mı Spor Kulübü diyoruz am diğer branşlarda birşey yapmıyoruz!

Sözlerine dikkat et! İstemediğiniz şeyleri duyunca fenerli mi olduk onlarda aynı şeyi bize söylüyor diğeri başka şey ben oturduğum yer ile düşünerek yorum yapmıyorum gerçekleri söylüyorum Okan Buruk ne kadar kazanması gereken maç varsa hepsinde rezil etti bizi! Diğer branşlarla ilgili hangi söylediğim söz yanlış diğer branşlarda spor kulübü diye geçiriyoruz insanlar kanser oluyor izleyince!
Arap ismail geçen sezon hakemlerle 22 puan fazladan aldı mı almadı mı ? Önce bunun cevabını ver sonra konuşuruz. Şikecilerin ağzıyla konuşma. Biz de Okan Buruk'u eleştiriyoruz ama gidipte kaloriferciyle kıyaslamıyoruz. Çok dikkat çekiyorsun.

Geri
Üst Alt