AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Top kaybeden futbolcu kontenjanımız dolu zaten Barışla Yunus her topu eziyor bi de Mika gelse muhtemelen bizi defansı sahadan ambulansla çıkarırlar.

Maximen beni korkutuyor, aslında çok iyi futbolcu fener uğursuz bir camia sadece..

Vallahi iki topçu aldılar diye algı oluştu bu fener var ya bizi kesinlikle demiyim ama yani yenemez yani yenemez gerçekten yenemez çok boş bir futbol oynuyorlar yani bu algı neden oluştu anlamadım gerçekten anlamıyorum Bir berabere kaldık iki transfer yaptılar Twitter'da algı tamamen değişti.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus'cum izle Cherki'yi iyicene, bak nasıl tam zamanında top ayağından çıkartılır gör..

fb 6 kisiyle ceza sahasi icinde akan oyunda

Fener bizim gibi hücum yapamıyor ama bizden daha iyi defans yapıyorlar

Vallahi iki topçu aldılar diye algı oluştu bu fener var ya bizi kesinlikle demiyim ama yani yenemez yani yenemez gerçekten yenemez çok boş bir futbol oynuyorlar yani bu algı neden oluştu anlamadım gerçekten anlamıyorum Bir berabere kaldık iki transfer yaptılar Twitter'da algı tamamen değişti.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynısını diyorum bizim sövdüğümüz futbolumuz bu fenerinde lyonuda elek eder ciddiyim

Adı bizimle anılan Lyon topçularla ilgili olumlu yorum göremedim.

The Crying One arada 20 tane stoper alırsanız istediğim oyunu oynatır febeyi şampiyon yaparım demiş 18 tane kaldı eheh

Geri
Üst Alt