Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cherki değil. Avrupa liginin en iyi orta sahasıcherki falan hep şişirme bonservisler olm
Totnım 20 dakikada 0-2 olmuş yaw.Totnım ve bodo maçları dışında skorlar lehimize gidiyor. Büyük fırsat teptik kievi yenemeyerek
Ulan geçen sene aylarca kafa açtınız skimanski fred diyeErden Timuru severiz sayarız da iyi ki FB elimizden almış szymanskiyi bu nedir yaw ordan da 15m zarar yazacaktik
@Uğur İzFener yenilsin ve elensin, bu mou defans futbolu ile bunları final bile oynatır.. Avrupa'daki devam etsinler yorulsunlar dogru mantik degil. Her kulvardan tek tek elensinler
Son 24 maçı oynayıp öyle elensinler
Verdiğimiz bonservis yakın maaşlar arasında fark vardı o yüzden oraya gitti zatenBiz onlar kadar para vermiyorduk ki o dönem
Kutucu> mikau
Üstat ben futboldan anlamıyorum zaten söylüyorum hep.Ulan geçen sene aylarca kafa açtınız skimanski fred diye
Bu ne
Mertens gibi bir ÜSTAT ile falan kıyaslıyordunuz
Bodo da lehimize gidiyormuş ters görmüşüm skoru. PuhTotnım ve bodo maçları dışında skorlar lehimize gidiyor. Büyük fırsat teptik kievi yenemeyerek
Kerem aktürkoglu her pozisyonda aksiyon yapıyorO çöp bu çöp, istiyorsunuzki her maç 20 gol atsın, her çalım denemesi başarılı olsun, her pas adrese teslim olsun. Sizin isterlerinizi bir tek Messi karşılardı, o da %20 filan