Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.542
- 44.622
- 2.388
Fbden bahsetmiyon heraldeTek olayları atletizm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbden bahsetmiyon heraldeTek olayları atletizm
Bu transfermarkt olayına ben de böyle yaklaşıyorum. Çok ciddi bir kıstas değil ama piyasayı iyi manipüle ediyor.piyasa degerleriyle alakasi yok oynadiklari oyunun
bizim takimi fransa veya ingiltere ligi'ne koysak 260 degil 460 toplam degerimiz olurdu
osuruktan teyyare adamlara 15-20-30 deger biciyorlar
Ne olacak ki kenardaki şerefsiz olunca sahadakiler her haltı yer.fenerliler surekli zurafa sokmus gibi aci icinde yatiyorlar her pozisyonda
Knk hem uzunlar hem de hareketli topculari çok. Lyonda koşacak adam yok. Fbyi beğenmiyorum yaw sadece kadrolarını yorumluyorumFbden bahsetmiyon heralde
@Tuna Köse
Zhegrova
Cherki
Mika
Için konuşulan paralar cidden abartı yaw. 30 istiyorlar adam başına. Barış Yunus bunlarda olsa 50 falan konuşacaklar
Coğrafya kaderdir yunus barış abrupada dortmund psv falan gibi kulüplerde olsa 70-80 ler konuşulurdu at gözlüklerini çıkarmak lazım elimizdekinin değerini bilelim bizim çoğu oyuncumu bu lyondaki oyunculardan daha iyi@Tuna Köse
Zhegrova
Cherki
Mika
Için konuşulan paralar cidden abartı yaw. 30 istiyorlar adam başına. Barış Yunus bunlarda olsa 50 falan konuşacaklar