AL 24/25 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Lyon | MS | TRT 1

Faul olunca öyle bir kıvranıyorlarki hakemde ayağı koptu falan zannediyor, bir takımın tüm oyuncuları tiyatro yapar mı be kardeşim, öyle böyle şerefsiz bir oluşum bunlar

Bu hakemi nereden satin almislar? Kadir Saglam'dan bile daha cok yardim ediyor fb'ye.

Yuhh ya. Bence faul bile olmayan pozisyonda kirmizi kart verdi direkt, sonra VAR duzeltince rezil olmayayim bari diye sariya cevirdi ki sariyi birak faul bile yok pozisyonda.

İrfan can öyle bir bağırdı ki herif bağırdığında ayak gitti sandı ama işin rengi öyle değil

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gürcü eh işte, pek bir numarası yok gibi ama Cherki fena. Her ne kadar Kuzey Afrikalı topçulardan nefret etsem de bu herifi almamızı isterdim.

Hakemin irfanin sahte taklalarina bakip kırmızi vermesi nasıl bir sacmaliktı yav

Maçı berbat bir hakem yönetiyor çok kötü hakem. Onun dışında b Lyon takımı gerçekten ceza sahası içi ve çevresinde acayip salaklaşıyorlar şut şansları var saçma sapan duvar pasına çalışıyorlar falan, Bjk maçında da böyleydiler. Onun dışında Mikautadze'de milli takımdaki performansından eser yok. Bu oyuncuya 20+ bir de 5 milyon yıllık gibi bir riske asla girilmez.

Bu Gürcü çingenesini kulübe tavsiye eden -öneren, bunu onaylayan,pazarlık masasına oturan kim varsa derhal kovulmalıdır.

Symanski nin ki kırmızı gibiydi son pozisyon sarı bile değildi.

Bu maç berabere bitse daha iyi olur herhalde. Gerçi bize güvenmiyorum son maç.

Bizimkiler faul almaya çalışırken çok amatör kalıyorlar fbjknin yanında.
Aynen öyle. Bacakları kırılmış gibi bağırıp taklalar atıyorlar. Diğerleri de hemen hakemin etrafını sarıyor. Bizimkilere de faul yapıyorlar, yerde sessizce yatıyor, ne bir tepki var ne bir itiraz

Geri
Üst Alt