- 26 Kasım 2012
- 179.171
- 241.176
- 5.688
Fred ve Szymanski pozisyonları bana göre kırmızı
cherkinin frede yaptığını diosan Skandal 1 post ahbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred ve Szymanski pozisyonları bana göre kırmızı
Garip bi kötülük var dünya geneliKanka hakemlerin bu sene bu kadar kötü olması normal birşey mi sence.
Şimanskininde önce topa dokunuyor max sarı olur. Fredinki hangisi bilmiyom ama numara yaptığına eminimFred ve Szymanski pozisyonları bana göre kırmızı
neyseki sana göreFred ve Szymanski pozisyonları bana göre kırmızı
yanında ifblilerle maç izliyor kesin bu hayri hocamcherkinin frede yaptığını diosan Skandal 1 post ahbert
Szymanski'nin pozisyona Lyon'lunun tabani bacagini siyirarak gectigi icin turuncu diyebiliriz de kirmizilik bir pozisyon yoktu. Ne alaka?Bi turuncu bir de net kırmızılik pozisyon vardı vermedi aklı onda kaldı.
Yok o orta sahaydı Milan'a gitti. İmkansız olan transferlerdendi.Bir ara monacodan mı ne fofana istiyorduk o fofana bu mu yoksa
Tüm maçları ads fb maçının var hakemi yönetmeliHala bunları gördüğün halde hakemlerimizi eleştirip bunları savunuyon
Bir daha maç vermeleri şüpheli jsjsTüm maçları ads fb maçının var hakemi yönetmeli
Objektif ayağı yapmıyorum ciddiyim bu sene hakemler rezalet. Var olduğu müddetçe daha da geriye gidecekler.yanında ifblilerle maç izliyor kesin bu hayri hocam