Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.803
- 43.928
- 4.333
O ne zaman oldu yav.Maça az bakabildim ama ne zaman baksam Mika sayesinde olgunlaşıyor ataklar. Neyini beğenmediniz tam olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne zaman oldu yav.Maça az bakabildim ama ne zaman baksam Mika sayesinde olgunlaşıyor ataklar. Neyini beğenmediniz tam olarak.
Maliyet yüzünden acımasız sallanıyor da topları iyi kullandı herifMaça az bakabildim ama ne zaman baksam Mika sayesinde olgunlaşıyor ataklar. Neyini beğenmediniz tam olarak.
İkna oldum biz elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz bu arada yanlış anlaşılmasın bizim oynadığımız Kiev nasıl kimseye gol atamamış bilmiyorum ama sahadaki lyondan daha iyi oynuyorduAdı geçenlerin hiç biri Mertense rakip olamaz mesele yaş ve performası 90 dk yaymak. Mertens çok çok büyük topçu bence.
Hea?Hangi cenah
Ben o rakamlara inanmıyorum zaten. Lyon'un aldığı paraya biraz ekleyip yazıyorlar mantıklı geldiği için.Ederinde sıkıntı var. O kadar para etmez.
2 sene izledim diyorduOkan buruğa kesinlikle transfer yaptırılmamalı kulübü batıracak lan 20 verdiğimiz adama bak hareketler falan aynı Ziyech. Adamın bütün transferleri karavana.
herhangi kolu olan bir birey > muslera zannımcaİrfan> muslera anlık malesef
Görüntü elenmeye gidiyorİfb elenmemeli ya