Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.109
- 2.482
- 1.438
Başlarım böyle sisteme 24. olmuşlar gelen rakiplere bak! Rangers olympiakos vs. m.united tothennam. Rezillik ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen mı cektın la
tribune inseydin lan gercek taraftar tribunde olur.
Sahaya girip saldırman lazımdı bu şerefsiz camiaya
Ben burjuvayim halkin icine inmem. Acun ile takılıyordum halk tribündeykentribune inseydin lan gercek taraftar tribunde olur.
Evet reyiz. Dün alandaydiksen mı cektın la
Ne köyü reyiz. Sehrimizde Kanye West, Jay Z ve Ariana Grande gibi isimler bile konser verdi.Köy takimi lan bu
MHY mevzusunu açıklar mısın üstatNe köyü reyiz. Sehrimizde Kanye West, Jay Z ve Ariana Grande gibi isimler bile konser verdi.
Sev sevme simdi de Mourinho gördük. Bizim köy dünya starları getiriyyyy
Valla ha Gågade'de tur atmis reis, cocuklugumun gecti sokaklarda bir gun Mourinho gezecegini dusunmemistim bile xDNe köyü reyiz. Sehrimizde Kanye West, Jay Z ve Ariana Grande gibi isimler bile konser verdi.
Sev sevme simdi de Mourinho gördük. Bizim köy dünya starları getiriyyyy
Bu adamların geniş kadrosu var yatsa daha iyi olabilirdi açıkcasıAllah Galatasaraylı ama Allah’ın Galatasaraylı olmasının kıymetini bilmiyoruz.
Son dakika gol iptal olmasaydı Fenerbahçe elenmişti. Bizim derbiden önce biz maça çıkarken bunlar yatacaktı.
Anlatayim renktashMHY mevzusunu açıklar mısın üstat