Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.403
- 8.998
- 1.203
Herşeyi geçtim fredin pozisyon nasıl penaltı değil :d El açık tokatlıyor topu ne diye yorumladı acaba :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaylerin selamlaşması hareketinde el doğal konumundaverilmeyen penaltının açıklaması nedir yağmur damlası falan uydurdu mu bişeyler it oğlu itler
Küçümsemezler ondan olduğunu sanmıyorum. Salmışlar turnuvayıAvrupa ligini pek önemsemiyorlar. Üstüne Fener'i de küçümsemişler.
neyin rotasyonu bu
Şunları yazmaya eliniz nasıl gidiyor ben anlamıyorum yavfener şampi
çok iyi olurMaç sonu nasıl yağlayıp ballandıra ballandıra anlatacaklar satılmış yorumcular hazırlıklı olun
Küçümsemezler ondan olduğunu sanmıyorum. Salmışlar turnuvayı
12-13 olsa evet 9-10 puana kadar kasa çalışır bunlarda bu sene kırdılar iyice kafayı.1 bok yapamazlardı yaw
Penaltı yok da aldatma da verilmez orda kral öyle bi pozisyon değil.osayiye aldatmadan yönelik 2. sarıyı yapıştırsaydı da içimizin yağları eriseydi şu geçen haftanın üstüne
İlk 8 e kalsak orda yine en kazığını çekerdik merak etme. 2022 barcelona kurası gibi85 takım içinde "tarihin" en kek kurasını biz çektik de noldu
Tamamda bu tip takimlar yetenekle oynamazki muazzam oyun planları vardır makine gibi işlerleravrupadaki takımları cok büyütüyoruz bence
1 tane etkili adamları vardı heriflerin