AL 24/25 Play-off M:1 | Fenerbahçe 3-0 Anderlecht | MS | 13 Şubat | TRT 1

Herşeyi geçtim fredin pozisyon nasıl penaltı değil :d El açık tokatlıyor topu ne diye yorumladı acaba :d

Maç sonu nasıl yağlayıp ballandıra ballandıra anlatacaklar satılmış yorumcular hazırlıklı olun

herifler savunmayı kalabalık tutuyo ilerdeki yetenekliler bişeyler yapar diyo. karşıda da anderlecht gibi çömez ve enayi top oynama meraklısı takımlar olunca kolayca sonunu getiriyorlar. yıllar yılı aynı senaryo. biz böyle bi oyun anlayışını akıl edebilsek o fikstürden lider çıkardık grupları avrupa ligi aşamasında. ha ilerki turlarda biraz akılla yeteneği birleştiren bi kaşar takım ellerine yumurtayı verir o ayrı mesele ama 24. heriflerin, kendi mallıklarıyla ilk 8'in dışında kalabilen ekibimize oranla çömez rakibine karşı daha büyük favori olduğu belliydi bu turda.

Hakemin de kendileri gibi yavsagina denk gelmişler.ne sans.bu kör topal goller ve futbol ne zaman patlayacak bakalim

osayiye aldatmadan yönelik 2. sarıyı yapıştırsaydı da içimizin yağları eriseydi şu geçen haftanın üstüne

Malmö, Kopenhag maçlarında ezildik, Sparta maçında adamlar bize orta sahayı geçirmedi, Young boys'a elendik, anormal kolay bir kuradan puan kaybettiğimiz takımları hiç yazmıyorum bile. Fenerde bir bok oynamıyor bana göre, anamızın liginde top koşturuyoruz fener galatasaray başka bir cacık yok. Fener kesinlikle gol yiyecek bence, zaten geçseler de hadi 1 tur fazla geçerler o kadar.

Küçümsemezler ondan olduğunu sanmıyorum. Salmışlar turnuvayı

Belçika takımlarının avrupada ilerlemek gibi bir iddiaları yok. Onlar için önemli olan o turnuvalara katılıp klasik katılış parasını kazanmak.

Anderlecht ligde 4., onlar için önemli olan avrupada ilerlemekten ziyade lige odaklanıp seneye de Avrupa'da devam etmek.

avrupadaki takımları cok büyütüyoruz bence

1 tane etkili adamları vardı heriflerin
Tamamda bu tip takimlar yetenekle oynamazki muazzam oyun planları vardır makine gibi işlerler

ornek young boys alkmaar Rangers filan
Bunların oyun planı yok

İkinci bölgeye top geçiyor herkes geride
Fener hucum ediyor okadar yaslaniyorlarki dönen topların hepsini veriyorlar ne savunma var ne hucum

Geri
Üst Alt