Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.379
- 8.991
- 1.203
Nasıl yok ikinci maç ter atacaklar
4 gün var derbiye içerde oynuyoruz rövanşı sıkıntı olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yok ikinci maç ter atacaklar
yok abi atamazdık. 2-0 dan sonra maçı kafada bitirip 1 tane net yiyip strese girerdikBu anderlehti bizde olsak 4-5 atardık, çok kötü takım, rizeden kötü bunlar.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anderleht feneri küçümseyebilecek bi takım değil. İlerlemek gibi bi gayeleri yok heriflerin.Anderlecht dediğim gibi Fener'i küçümsedi. Bunlar kendi evinde bastıracaklar, kontradan atarız vs dediler. Veya en fazla 1-0 yeniliriz, kendi evimizde turu geçeriz zaten dediler.
El nesri midir nedir hiç kaçırmıyor herifKral doğru diyorsun ama adamlar girdikleri 1 pozisyondan 3 gol atmayı başarıyorlar buna ne diyorsun?
ben bu köpekleri detekliyordum türk takimi ülke puani diye, bi kac mactir biraktim böyle serefsizlikleri yüzünden!Bu küfürlerden sonra bunları övenler gitsin antuda takılsın
4 atsak 3 yerdik.yok abi atamazdık. 2-0 dan sonra maçı kafada bitirip 1 tane net yiyip strese girerdik
İnşallah kazanırız febe maçını4 gün var derbiye içerde oynuyoruz rövanşı sıkıntı olmaz
Her gelen top içerde yav. Çok sinir bozucu. Bizim beceriksizliklerle harman edince heleEn nesyrinin form tutması iyi olmadı