AL 24/25 Play-off M:1 | Fenerbahçe 3-0 Anderlecht | MS | 13 Şubat | TRT 1

Fener'in galibiyetine sevinecek değilim. Ama bir iki tur atlamaları da vız gelir bana. Hırpalanmaları adına önemli de. Ben oynadıkları oyuna bakıyorum, hiç de caydırıcı değiller. Çok bile yazdım. İyi top oynadıkları gün, kaybetseler bile oturur kafa yorarım. Biz kendimize bakalım.

herifler acik alan topcusu olmadan sadece ortadaki iki santrafora soldan actiklari toplarla uc gol attilar. biz 30 sene once hakan ve saffet'le oynamistik bu topu.

İşin kötü tarafı bizim maç öncesi dinlenecekler. Ulan keşke braganın o golü iptal olmasaydı da elenseydiler

Bu şikecilerin bir halt oynadığı yok.Rakip gerçekten kötü.Eski anderlecht yok..
Ama tabiki iyi yaptıkları işlerde var.Doğru savunma yapıyorlar.Hem baskı yaparken hem geride dururken takım olarak doğru baskı yapıyorlar.Bizden daha iyi yaptıkları tek nokta burası.
Mesela biz inanılmaz boyutta kötü yapıyoruz bu takım olarak yapılan saha yerleşimni .Bu yüzden dinamo kiev gibi bitik takıma dahi can veriyoruz.
Ama işte taraftarıda yorumcusuda polyana gibi takılıyor.Doğru eleştiri yok.Eleştirmemek için taklalar atıyor adamlar.Özellikle eski açıkda falan.

Her zaman papaz pilav yemez merak etme Rize maçında hakem olsa yenilmislerdi 9 kişiyi zor yendiler

Abartmaya gerek yok
Iste kötü maçlarında da hakem devreye giriyor. Bu olay nasil çözülecek? Bugünün hakemi de normal değildi. Bizim bir tane maçta şöyle hakem bulamazsın valla

Açık konuşmak gerekirse biz bundan çok daha kötü bir takım olan kievden 3 yedik.
Bazı gerçekleri kabul etmek gerek.
Bu şerefsizlerin şansı yaver gidiyor ayrı, ama biz de kırılma maçlarında elimizden geleni yapamadık hiç bir zaman.

Yusuf'u kazandı mourinho bu arada..iyi çocuk. 3 AVL maçında da 11 de saldı.

Bunlara mal anderlecht sonrakinde rangers ya da oly bize alkmaar sonrakinde Man ya da totthneam bu nasıl iştir biz mi üstte bitirdik bunlar mı saçma sapan bir sistem

Geri
Üst Alt