AL 24/25 Play-off M:1 | Fenerbahçe 3-0 Anderlecht | MS | 13 Şubat | TRT 1

lig ancak biz o maci alirsak bitmeye yakin olur. onlar gelip de sahamizda bizi yenerlerse hala onde oluruz rizeyi yendigimizi varsayarsak. yani hic bir sey ligde daha 12 mac varken bitmis olmayacak.
Sahamızda yenilirsek gerisi gelir. Ben kabul edemem

Beklentisi olan varmiydi

Belcika da brugge disinda bu seviyelerde oynayabilecek bir takim yok

Cozum orta yaptirmamak. Kafa vurdurmamaya cozum uretebilecegimizi sanmiyorum ama en azindan orta yapmalarini iyi bir taktikle engelleyebiliriz.
orta dısında baska hiçbir oyun planları yok 2 uzuna orta aç onlar vursun anlayısındalar kostic iyi orta acıyor sadece
her topu engellemek zor
o yuzden umarım uzun havadan iyi stoper alsaydık demeyız

yada diger formül erken golle öne geçersek ozaman sacmalayabılırler

Kupanın 1 kulpundan tuttular
Umrumda degil.artik takip.etmiyorum avrupada bunlari

gs sözlükte fenerlinin birisi yazmış,mou nun kompakt oyun planı oturdu artık o yüzden cok şut çekiyorlar pozisyona giriyorlar vs :)

KENDİNİZE GELİN

DÜŞMEYİN MENTALDEN

Adamlara beleş kura geldi sonuncu çıktıları turda.

Biz de kendi ellerimizle ilk 8i verdik.

Şimdi bu kadroyla eleniriz de oh

Rotasyon yapsalar ne olur yapmasalar ne olur yav. Eforlu oyun oynamıyorlar zaten. Bizim mal gibi kendimizi hırpalamamamız lazım asıl.
Avrupadaki başarısızlığımızın sebebi bence de bu. Skoru aldıktan sonra beklemeyi ve pas yapmayı bilmiyoruz. Bekleyince anında yiyoruz çünkü onu da yapmayı bilmiyoruz

Epey eski. Biz Anderlect ile oynamadan önce TRT de tarihçelerini izlemiştik.

Şimdiki hallerine bakın.

Evet işin esprisi bir yana,

Fener'i hızlı oynayan her takım darmaduman eder, o kadar ağırlar ki, tüm olayları fizikli ve ağır oyunculardan kadroyla sahaya çıkıp, her ikili mücadelede gtünü dayayıp sonra kurşun yemiş gibi yere düşerek faul ala ala rakip sahaya adım adım yaklaşmak.

Mourinho'nun neden yaklaşık 10 yıldır hiçbir büyük kulüp tarafından çağırılmadığının da göstergesi.

3-0'lık galibiyet. Buna rağmen ne heyecan var, ne keyif, ne futbol namına bir şey.

Top oynucaksin yeneceksin rakibini
osimhen mortayla gol atamayip

Dzeko tadicten gol yiyorsan kapat git klubu
Tamamda reis bu adamlara top getireceksin.
Osimeni neredeyse çöp yapacak taraftar..
Peki bunun için ne yaptık transfer dönemi hiçbirşey..Oyun olarak varmı gelişme oda yok..
Frank iyi ortacı çıkarsa olacak birşeyler..
Herşey dört dörtlükmüşde sanki yenemezsek kapatalım gibi birşey yok.

Geri
Üst Alt