AL 24/25 Play-off M:1 | Fenerbahçe 3-0 Anderlecht | MS | 13 Şubat | TRT 1

Evet işin esprisi bir yana,

Fener'i hızlı oynayan her takım darmaduman eder, o kadar ağırlar ki, tüm olayları fizikli ve ağır oyunculardan kadroyla sahaya çıkıp, her ikili mücadelede gtünü dayayıp sonra kurşun yemiş gibi yere düşerek faul ala ala rakip sahaya adım adım yaklaşmak.

Mourinho'nun neden yaklaşık 10 yıldır hiçbir büyük kulüp tarafından çağırılmadığının da göstergesi.

3-0'lık galibiyet. Buna rağmen ne heyecan var, ne keyif, ne futbol namına bir şey.
guzel bir mou analizi ,işte bu yuzde romadan kovulması cok olaylı oldu
3lüye geçtik her mac gol yiyoruz diyordu taraftarı
bu oyunu hızlı oynayan hızlı oyuncuları olan her takım delebilir lakin yüksek toplara vurabılen 2 forvetleri var bizde havadan kötüyüz o kısmı düşünmek lazım

Enteresan, gol beklentisi 1,46 3gol! Kaç maçtır bu şekilde gidiyorlar ama kollektif olmasa da ters bir oyun planları var. 1.94'lük iki adama mesafe tanımadan orta aç, bir şekilde vuruyorlar. Djeko bu yaşta her şeyi yapıyor. (saygı duyulacak iş.) Zayıf noktaları defans ama ona da Okan Hocamız gibi hücum eden birileri yok kaç maçtır. Hakem şansi da yanlarında, Balkan bir hakem!

Avrupadaki başarısızlığımızın sebebi bence de bu. Skoru aldıktan sonra beklemeyi ve pas yapmayı bilmiyoruz. Bekleyince anında yiyoruz çünkü onu da yapmayı bilmiyoruz
Yapacaklar reis..
Tamam savunma takımı olmayalımda.Amatör kıvamındada sahaya yayılmayalım..
Sözleşme zamanı milyonları istemeyi biliyorlsr.Biraz kafa yorsunlar takım halinde hareket edilsin.

koşmuyor, efor sarfetmiyor gibi gözüken takım 115

deli gibi koşup basıyor, risk alıyor denen biz ise 110 anca

burda bir sıkıntı var
maclarını izliyormusun bilmiyorum ama o koşu gibi görünen şeyin yarısından fazlası ortasaha ile kendi cezasahalarında
hucuma cıktıklarında zaten topu cok tutamıyorlar hemen orta acmaya calısıyorlar
yani isteselerde press oyunu oynayamazlar o tarz oyuncuları yok sahada 2 tane koşan adamları var

orta dısında baska hiçbir oyun planları yok 2 uzuna orta aç onlar vursun anlayısındalar kostic iyi orta acıyor sadece
her topu engellemek zor
o yuzden umarım uzun havadan iyi stoper alsaydık demeyız

yada diger formül erken golle öne geçersek ozaman sacmalayabılırler
Katiliyorum.

Trt bakalim bizim içerideki alkmar macinda ses kisacakmi

maclarını izliyormusun bilmiyorum ama o koşu gibi görünen şeyin yarısından fazlası ortasaha ile kendi cezasahalarında
hucuma cıktıklarında zaten topu cok tutamıyorlar hemen orta acmaya calısıyorlar
yani isteselerde press oyunu oynayamazlar o tarz oyuncuları yok sahada 2 tane koşan adamları var
2 tane koşan adam ile 115 km koşamayacakları aşikar üstad

koşmuyor, efor sarfetmiyor gibi gözüken takım 115

deli gibi koşup basıyor, risk alıyor denen biz ise 110 anca

burda bir sıkıntı var
Biz dile getirdik renktaş burada bunu

Klasik Mou takımı topun arkasında bekleyip kontra kovalıyorlar

Ve hepsi topun gerisinde bekliyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamda reis bu adamlara top getireceksin.
Osimeni neredeyse çöp yapacak taraftar..
Peki bunun için ne yaptık transfer dönemi hiçbirşey..Oyun olarak varmı gelişme oda yok..
Frank iyi ortacı çıkarsa olacak birşeyler..
Herşey dört dörtlükmüşde sanki yenemezsek kapatalım gibi birşey yok.
Top osimhene geliyor hatta fazasiyla geliyor her maç en az 4 ofsaytı var

Vardan dönenleri saymıyorum
İğrenç vurduğu kafaları da saymıyorum

Osimhen bodrum maçı dahil o günden beri sadece koşuyor gelen toplarida mahvediyor ismi osimhen olmasa burda neler deniliyordu bizim forvetlerimiz gol atamiyor sorun burda

Su anda nesry osimhenden çok daha iyi oynuyor dzekoda faydali

5 isabetli şutta 3 golleri var. Biz 3 gol atmak için 20 isabetli şut Osimhen 4 ofsayt izleriz en az

Beğenmiyorlar ama Dzeko-Tadic bunlara ilerde büyük akıl katıyor.

Kafa topları işide sıkıntı

Geri
Üst Alt