Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.145
- 25.567
- 2.598
Gooooooooooooooooooooooooollllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol denen spordan iğreniyorum
Maçı izliyor musun? Bjk şu anda iyi oynamıyor çünkü. Muslera'nın yediğini Mert çıkardı, Paulista bir tane çizgiden çıkardı bir tanede Lugano oyuncusu kaçırdı. Bjk'nin tek atağı gol oldu. Bjk'nin TD'sinin doğru yaptığı bir şey var Okan Buruk'a göre 3'lü orta saha bu sayede ceza sahası ortasında rahat şut imkanı vermiyorlar iyi oynamasalar bile.Doğru düzgün futbolu bilen bir teknik direktör ile cenazesi kalkan takımı bile 2 tane transfer bile düzeltebiliyormuşsun demek, bu adamların geçen sene ayakları birbirine dolanıyordu şimdi set organizasyonu falan yapıyorlar. O yüzden artık oyunculara kızmayı bırakmalıyız yok apo yok bilmem çeto yok bilmem muslero demeye gerek yok hoca olursa her türlü oynanır.
Sezon oynamak dediğimiz şeyin bir sürü katmanı var. Baskı arttığı zaman yüksek perdeden giren takımlar yorgunluk ile beraber iyice çöküşe geçebiliyor. Açıkçası BJK'den böyle bir tablo bekliyorum bu sezon.Sittin sene adam olmaz değimiz takım evrim geçirmiş bikaç ayda. Bi rafa silva yada immobile ile olacak iş değil bu demek ki td dokunuşu var
Bu arada bjk kalsın gruplara yav niye üzülüyorsunuz
Tek lige mi odaklansınlar
Bjk uefa’yi alsa ne almasa ne umrumda olmaz
bjk gümbür gümbür
başlarında hoca var adamların normal!
Yine bu moda dönmüşsün reisfutbol denen spordan iğreniyorum