Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
bronchorst rafa'yı alıp bi tane daha stoper atmalı sahaaya. böyle çok pozitif olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lugano ezdi bjkyi
Şu an lider olan zürihi konferans liginde guimarej 2-0 yenmiş3 maçtaki gözlemlerime göre isviçre liginin puan durumu suni
Hahahahah bu ne olm ciddi misinCocuklar duymasın haluk yüzünden ufakken bjk’li olmustum 2-3 ay
fısfıs ismail yüzünden rize'li olmanı beklerdim. :/Cocuklar duymasın haluk yüzünden ufakken bjk’li olmustum 2-3 ay
bu arada isviçrede yaşıyorum
ypung boysun ligde ki sıralaması aldatmasın
young boys> lugano+zürich+st gallen
takım olarak ve kulup olarak
young boys toparlanır yine ligde
Doğru ama bizim sistemin alan tutucu bir 6 no istediği çok açık. Bizim orta saha özellikle ceza yayı çevresi boş oluyor mesela.3 orta saha oynayınca pozisyon verilmeyeceğini sanan onlarca insan var. Futbol keşke bu kadar basit bir oyun olsaydı.
yine ne sallıon be
bu y boysu eleyecek miyiz onu söyle
2 ofansif bek + 2 hantal stoperin önüne 3 ön libero bile koyulsa mevcut oyun sisteminde açık verilir bana göre. Inter gibi oynamamız gerekiyor bizim. Ya da yeni transferler ile oyuncu tiplerini değiştirmek gerekiyor.Doğru ama bizim sistemin alan tutucu bir 6 no istediği çok açık. Bizim orta saha özellikle ceza yayı çevresi boş oluyor mesela.
Alan tutucu bir 6 bizim sorunlarımızın hepsini değil ama bir çoğunu çözer. Rakip hep uzun oynuyor beklere orada kafa ile indiriyorlar ortaya doğru pres için orta sahalar öne çıktığı için dönerken pozisyon alamadan rakip alıyor. Orada alan tutucu bir 6 olsa o boş topların çoğunu toplar çoğu pozisyonu yemeyiz. Yine defans arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşarız, pozisyon verdiğimiz olur ama daha kompakt oluruz.2 ofansif bek + 2 hantal stoperin önüne 3 ön libero bile koyulsa mevcut oyun sisteminde açık verilir bana göre. Inter gibi oynamamız gerekiyor bizim. Ya da yeni transferler ile oyuncu tiplerini değiştirmek gerekiyor.