Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu izlemiş sevinç naraları bile atmış olabilir. Gerçi diğeri de izleyip aynısını yapmış olabilir.alınması gereken keyifli skoru almışlar...
Dursun - okan hoca izlediniz umarım.
sonra oung boys'un çektiği bi fikstüre göz attınız umarım...
bir ah vah diye aynaya baktınız umarım...
Bu taraftar bu vasifsizin yaptıklarını haketmiyorAdamlar farketti kibirli hantal esnek olmayan bir hoca tarafından yönetildiğimizi düşünmeden top sürdüler arkalarına bakmadan. Hiçbir takım böyle top oynayamaz 2li 3lü sıkıştırma yerler dağılırlar dengeleri bozular ortasahada ama YB'nin bozulmadı neden çünkü biz embesil gibi seyrettik bu yaptıklarını karşılık vermedik. Kibirli bir şekilde kendi ezberimizi oynadık.
Samsun ve Antalya maçlarına ben de 20-25 dk baktım. Heriflerden 5 yedik ama hala ciddiye alamıyomParça parça
Ligde 2'de 0 çekebilirlerdi Lugano vs. çok yumuşak takım buradan çıkarım yapılmaz. Bizim takım fazla rezil durumda olduğundan rakiplerin her olumlu işi taraftara batıyor haliyle.Samsun ve Antalya maçlarına ben de 20-25 dk baktım. Heriflerden 5 yedik ama hala ciddiye alamıyom
yok yahu neden utanayım : ) okan buruk futboluna nefretimiz ayrı : )İsminden utandigin oldu mu renktas
Lig uzun maraton, çok değişken var. Benim düşüncem de sakatlık harici devre arası bi takım 20-30 verip alır Ferdi gibi UEFA Kupası performans ile. Keza aynı tehlike Davinson, Bariş Alper için bizde, Ostorvelde ve Simansky için de FB'de var. Velhasıl lig uzun, rakiplerin Avrupa'da olmaları da iyi, kadro genişliği bizde, o da ayrı bir avantaj sağlar.gedson sağlıklı kaldığı müddetçe yarışta kalır ligde beşiktaş.