- 16 Haziran 2010
- 202.198
- 154.073
- 6.838
Baris haric topu getirebilen yok maalesef.Biz kontra yapabiliyoz mu. Uzun zamandır gormedimde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris haric topu getirebilen yok maalesef.Biz kontra yapabiliyoz mu. Uzun zamandır gormedimde
Adam Rangersla Uefa Kupası Final'ine çıktı reis yavVan bronckhorstu hocadan saymiyorlardi. Bizim hocaya ders verir.
Adam Rangersla Uefa Kupası Final'ine çıktı reis yavOkan daha bu kadroyla Kopenhag - Sparta Prag ve Young Boys gibi takımlara yenilip eleniyo yav
![]()
35 dakika ortalıkta yoktu dinlendi herif sonra rakip az açık verince verdi coşkuyu.gedson aldı bu maçı, rafa immobile hikaye
Ben biliyorum da gel de bunu anlat arkadaşlara.Adam Rangersla Uefa Kupası Final'ine çıktı reis yavOkan daha bu kadroyla Kopenhag - Sparta Prag ve Young Boys gibi takımlara yenilip eleniyo yav
![]()
Okannnnnnn diye bağıran taraftarin ahi var. Adam ozamandan gördü. Gerçi bende gördüm eleştirdim ama sihirli cumle 2 şampiyonluk kazandi diyerek susturuldumBaris haric topu getirebilen yok maalesef.
O Maç'ta başka hoca olsa Fark yemezdi.Çok detaylı 1 şekilde konuşmak istemiyomVan Bronckhorst ilk resmi macinda 5 tane atti Okan'a. Daha ne diyim.
Keyifler nasilO Maç'ta başka hoca olsa Fark yemezdi.Çok detaylı 1 şekilde konuşmak istemiyom![]()