- 26 Kasım 2012
- 179.238
- 241.373
- 5.688
Döner mi dersin mac ustat
İnş dönmez heis !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döner mi dersin mac ustat
Yedek için tabiki iyiTalisca iyi mi?
Bizim macta 15 dakika oynamisti, bitik gibiydi.
katılıyorum buna duran topları rastgele kullanıyoruz biz, geçen sene ya da okanın ilk senesindeniysi sürekli duran toptan atıyordukMourinho nun ekibinde duran top çalıştıran profesyoneller var. Bizimki kabul etmiyor böyle profesyoneller pek. Bi ara vardı biri gitti sonra. Arsenal'de bir adam var mesela. Uzman bu konuda değişik biri. Onun sayesinde Arsenal Avrupa da en çok duran top golü atan takım. Yani çalışmak.. Çalışmak.. Çalişmak.
Bu sezonun başında sürekli duran toptan attık sonra bıçak gibi kesildikatılıyorum buna duran topları rastgele kullanıyoruz biz, geçen sene ya da okanın ilk senesindeniysi sürekli duran toptan atıyorduk
riske gerek yok, elensinlerBilbao gelecekse bu turu geçsinler isterim. Bizim derbiden sonra yine yoğun fikstürde üç kupadan 1 haftada elenme ihtimalleri olacak.
fb hücumdayken veya pres yaparken savunma ile orta saha arasında merkezde baya bi boşluk oluşuyor, sene başında da vardı bu durum, 10 nosu ile topu buluşturan takımlar tehlikeli oluyor böyleFenere yerden oynayıp gol atmak bu kadar kolay.
Uruk da havadan bam güm oynasın ulan ya
Barışı hiç bir zaman avrupa da oynatamayacaksın hocam olmayacak bu, onun bir gelişmiş versiyonu zaniolo oynayamadı ki zaniolo barışa göre biraz daha ayağı top tutan bir adam. Hiç bir zaman olmayacak buraya yazıyorum, barışa en fazla maximum performans ile super lig takımlarını haşat ettirirsin. Barıştan kanat oyuncusu olmaz olmayacak.Barış önemli bir futbolcu. Kurtulmak bence kötü tabir Barış için. Kendisine güzel teklif gelirse, o da isterse satılır tabii. Yoksa Barış'tan her zaman faydalanırsın. Ama doğru kullanmak mesele.
Biz devre arasında ilgilenip de "yok istemeyiz" dediğimiz 2 oyuncu bize gelseydi, hiçbir problemimiz kalmazdı.
Rashford ve Dybala.