AL 24/25 Son 16 M:1 | Fenerbahçe 1-3 Rangers | MS | 6 Mart | TRT 1

propera üzüldüm ama balogunu öyle görmek zevk verdi
+ souttar

ilk 10 dk'dan sonuç belliydi imo. dessers benim için şu maç hattrik yapmıştır
dio & raskin-abuklamalarına rağmen epey beğendim
takım defansının konsantrasyonu da üst seviyeye çıkınca iki kulüp arasındaki mental ayrım iyice kendini gösterdi IMO

hadi şimdi s. gidin oynayın romayla
@5 yıldızlı s******* sizi

Şu leş takıma evimizde pozisyona giremedik. İnsan nasil sinir olmasın ama ağzımızın tadı kaçmasın birlik olalım tabi
Okanın çağdışı futbol anlayışı sağolsun

Mourinhoya çağdışı orta kafa oynatıyor diyoruz ama okanın da taktik olarak ondan farkı yok. Apoyla osiye at taktiği bıktırdı

+ souttar

takım defansının konsantrasyonu da üst seviyeye çıkınca iki kulüp arasındaki mental ayrım iyice kendini gösterdi IMO

Tarihte iskoçları küçümseyen herkes gibi biz de cevabımızı aldık bugün.

+ souttar

fb taraftarı harbi kötü ya
Kötü bencede,ama fenerin teknik direktörüsun bunu söylemen hata..bence fenerin taraftarı ilk 10 a giremez .Bizim taraftar,bjk,bursa,Göztepe,es es ,Sakarya,kocaeli,Trabzon,samsun hatta Karşıyaka taraftarı bile fenerin şu anki taraftarından daha iyi..

Okanın çağdışı futbol anlayışı sağolsun

Mourinhoya çağdışı orta kafa oynatıyor diyoruz ama okanın da taktik olarak ondan farkı yok. Apoyla osiye at taktiği bıktırdı
Okan daha berbat. Pas yapamiyor takım. Arka taraf hep boş. Rakip oyuncular istediği alanı buluyor at kosturuyor

Az alkmar da avrupa ligini kazanir umarim . Onlari destekliyorum. Adamlar bizi o kadar temiz gule oynaya elediler ki, adamlara kinlenemedim bile. Tottenhami da yenmisler . İstatistiklere baktim onlari da rahat yenmisler galiba

Geri
Üst Alt