Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.668
- 8.288
- 1.818
Aptalca puan verdiğimiz kasimpasa maçı olmasa harbiden kıçları tutuşmuştu şimdi. Ulan cuesta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan okan demek daha doğru. Osimhenin aldığı maçı verdiAptalca puan verdiğimiz kasimpasa maçı olmasa harbiden kıçları tutuşmuştu şimdi. Ulan cuesta
Yazının coğuna katılıyorum ancak burda gayet feneri gözünde real yapan arkadaşlar var anlamsızca. Eski mesajlara bak 1-1 ve öncesi neler yazdılarKimse fener iyi oynuyor demiyor bizim lige uygun oynamaya başladılar diyoruz
Bizde bizim lige uygun oynamiyoruz
Cift Santrafor dikine oynuyorlar fazla top sisirmeden amrabati stoperlerin arasina sokup topu ayaga cikariyorlar
Ve defanslari bizden cok cok iyi
Bizde her topu ayagina alan basiyor ileriye
Lemina gibi adamin var on tane amrabat yapar koy cikarsin topu ayaga ama yok ille sisir barisa sisir osimehene
Bizim oynadigimiz futbol degil
Ona ragmen her mac 2 3 atiyoruz
Ama okadar basit gol yiyoruzki mahalle takimi yemez bu golleri
Adını bile duymak istemiyorum onun. Şu önümüzdeki 1 bucuk aylık cendereden en kötü 3 puan farkla çıkamazsa defolsun gitsin. Ztk falan umrumda değil elenebilir ordan fenere. 8 puan farktan şampiyonluk verirse hamza hamzaoglu kadar değeri kalmaz okanin. Rakibede dalga geçme fırsatı sunmuş olur. 100 milyondan fazla para harcatti kulübe bi tane genç starımız yok.Ulan okan demek daha doğru. Osimhenin aldığı maçı verdi
Rüzgar çıksa sağa sola savrulan, her duran topta kendilerini yerlere atan oyuncuları ile,Kimse fener iyi oynuyor demiyor bizim lige uygun oynamaya başladılar diyoruz
Bizde bizim lige uygun oynamiyoruz
Cift Santrafor dikine oynuyorlar fazla top sisirmeden amrabati stoperlerin arasina sokup topu ayaga cikariyorlar
Ve defanslari bizden cok cok iyi
Bizde her topu ayagina alan basiyor ileriye
Lemina gibi adamin var on tane amrabat yapar koy cikarsin topu ayaga ama yok ille sisir barisa sisir osimehene
Bizim oynadigimiz futbol degil
Ona ragmen her mac 2 3 atiyoruz
Ama okadar basit gol yiyoruzki mahalle takimi yemez bu golleri
Anadolu takimlari bunlara domaliyorlar.Aylardır söylüyorum bu fb’de bir cacık yok, bakmayın Anadolu takımları bunlar atak yaparken tesadüfi şekilde ! savunma yapmayı unutuyorlar.
Fb’nin dikine giden her takım bunları pert eder bırakır. Kadıköyde bizle oynadıkları maç, bilbao ve dün oynadıkları maçlar en güzel örnek.
Kendi sahamızda şu rezillerin üstüne gidemedik ya en çok ona yanarım. Okan bey Türkiye kupasında kaybedecek bir şeyin yok o maçta bari cesur ol
Bizim pozisyon bulamadığımız feneri elek etti adamlar. Kalitemizin yerlerde olduğunun bir diğer göstergesi.
Bize gelse Okan buna yürümeyi unuttururEkli dosyayı görüntüle 281608
Babalar benim bu rangersin keltosuna kanim isindi
Baya baya fenerden gicik kapan birine benziyor
Gayet guzel oynadi
Ama alsak star degil diyenler olacaktir..
Bize gelse Okan buna yürümeyi unutturur