- 22 Ağustos 2010
- 29.263
- 30.936
- 2.638
HAŞIRTTTTTTTTTT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımdan giderse nefretim bitecek orhunumBarış cidden Okan hoca nefreti başladı sende. Bence bu kadar yoğun nefret iyi değil renktaş.
Az içlerinden geçerdi diyorsun yani..Iyi kapanan ve hızlı oyunculara sahip her vasat takim Fener'i yenebilir.
Hamle yapmayı dener de oyuncuyu bir kaç defa takip ettim oyuncu çok kontrollü ilerliyor yani bu topu alamaz onu anlatmak istedim.Prime ile alakası yok yav.
Topa ilk temastan bahsediyorum, rakibin kontrolünden sonrası için değil. Muslera hep orta sahaya yakın duruyor böyle anlarda, başımıza iş açtığı da oluyor. Şurda topa hamle yapmak üzere olan Muslera'yı göreceğimize eminim ki görüntüde daha topa temas etmiş değil golü atan.
Ekli dosyayı görüntüle 281606
Örnek;
Ekli dosyayı görüntüle 281607
Mal mal paylaşım yapmayın
Ulan ilk yarı 0 ikinci yarı 2 oynamıştım. O yüzden gole sevindim. Ceza verdiniz bir de
Ulan ilk yarı 0 ikinci yarı 2 oynamıştım. O yüzden gole sevindim. Ceza verdiniz bir de
Hocaya yakıştıramadım.Hıyarlığa son verelim
La fb gol atınca gol yazıyon bir de trip atıyon. Cins cins iş yapmayınHocaya yakıştıramadım.