AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

FB turu atlar şeklinde win-win bahsimi aldım ayranımı yudumluyorum.

FB turu atlar şeklinde win-win bahsimi aldım ayranımı yudumluyorum.
images - 2025-02-22T203928.454.webp

Uzatmaya gitme ihtimali var bu maçın ilk maçta rangers iyi skor aldı ama ilk yarıda bir 25-30dk baya leş atmışlardı pek güven vermediler bana.

Dzeko ve Tadic yedek. Samsunspor maçına saklamış. Turu vermişler kafada.

Rangers XI: Butland, Tavernier, Balogun, Souttar, Sterling, Raskin, Barron, Jefte, Cerny, Diomande, Dessers.

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Yusuf, Osayi-Samuel, Amrabat, Fred, Kostic, Szymanski, Talisca, En-Nesyri.

Son düzenleme:
şanlı rangersin şikecileri zıplatacağı bir maç olmasını diliyorum. umarım bol sakatlıklı onur kırıcı bir kayıp yaşarlar. ağlak mourinho çıksın ağlasın maçtan sonra

Fener çok riskli kadroyla çıkmış özellikle savunmada ve hücumda, rangers ilk maç gibi ayağa hızlı pas denerse güzel şeyler izleriz

Dzeko ve Tadic yedek. Samsunspor maçına saklamış. Turu vermişler kafada.

Rangers XI: Butland, Tavernier, Balogun, Souttar, Sterling, Raskin, Barron, Jefte, Cerny, Diomande, Dessers.

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Yusuf, Osayi-Samuel, Amrabat, Fred, Kostic, Szymanski, Talisca, En-Nesyri.
Bence yavaslari azaltmak istemis takimda. Denk gelir de Talisca ile bir tane sikistirirsam, karsi tarafi panikletip yururum dusuncesi var gibi.

Rezil kepaze olmalıqlrını istiyorum iyice burada moralleri çöksün son darbeyi Samsun atsın

temennim dakika 60-70 e kadar umutları olsun saldırsınlar son dakikalarda üst üste 2 gol yesinler çöksünler

Bence yavaslari azaltmak istemis takimda. Denk gelir de Talisca ile bir tane sikistirirsam, karsi tarafi panikletip yururum dusuncesi var gibi.
Alakası yok dzeko ve tadic onları bu sene ayakta tutan 2 adam geri kalanlar sadece piyon ligi düşünmüş
Djiku yerine stopere mulduru koyup kumar oynamış
Rangers gibi hızlı paslasan takıma böyle kadro çok riskli

Alakası yok dzeko ve tadic onları bu sene ayakta tutan 2 adam geri kalanlar sadece piyon ligi düşünmüş
Djiku yerine stopere mulduru koyup kumar oynamış
Rangers gibi hızlı paslasan takıma böyle kadro çok riskli
Beraberlik al git deseler maça çıkmazdı öyle bir kadro.

Kesinlikle ,çünkü ligte en ufak puan kaybı olsa bütün eleştiriler kendisinde toplanacak
Böyle bir maçta tadic neyse ama dzeko oynatmamak yeterince açık zaten
Gol+Asist katkıları toplam Tadic 24, Dzeko 25

Üç farklı galip gelmen gereken maçta bunları oyuna atmıyorsuçan turu bırakmışsın demektir. Akılları Samsunspor'da. Maça 10 puan geride çıkacağı düşünülürse herhangi bir puan kaybında Samsunspor maçı sonrası oluşacak kaosu göze alamamış.

Geri
Üst Alt