AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Pozisyon da yemediler. İlk yarı istediklerini aldilar. Ben buna bakarim

Fenerbahçe’nin hocası olduğu ne kadar belli. İlk maç ve ikinci maç arasında dağlar kadar fark var.

Biz Az Alkmaar’a iki maçta toplamda 16 gol atacakları pozisyon verdik şansa 6’da kaldı. İki maç arasında rezillik farkı yoktu.

mourinho taiktiği rakibi uyutmak üzerine kurulu. rangers eşekleri zaman geçirmek oyunu soğutmak yerine oynamaya çalışıyor. karşınızda kahpeler var. kendilerini kurşun yemiş gibi kaç defa attılar saymaktan bıktım birader. oyunu soğutun gücünüzü toplayın kontra kovalayın.

Hakem tüm rangerslılari sarıladı nerdeyse ilginç yav

Palyaco/teknik direktor karisimi arkadasin bizim yedek kulubesine "maymun gibi zipladilar" diye aciklama yaptigi pozisyonun aynisi 2 kere Rangers'a oldu ve ikisinde de faul+sari kart cikti. Derbide ise Vincic ilk dakikadan Yusuf'a sari kart goster(e)memisti.

Yalnız iyi orta yapan bekin önemi ortaya çıktı bir kere daha

Kostiç olmasa gol filan atamazlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bekler topu kaldıramıyor, anasını satayım. Kaldırdığında içeride adam olmuyor.

Dün ve önceki gün CL maçları izledim, futbola doydum ben. Yarın yine iğrenç bir şey izleyeceğiz, sırf Galatasaray'ı seviyoruz diye.

Rangers fena çekilecek gibi bu durumda 2 yi atarlarsa rangers muhtemelen saldıracak artık o vakitten sonra kiminki girerse. İlk golü Rangers ın atması şarttı. Sıkıntı var

Ferguson 35 den sonra y gibi baski yedi takimin yaslandin arkaya topu rakibe nasil bu kadar verirsin bagira bagira geldi gol.

Bu diomande ye topcu lisansi verilmesi utanc leylek gibi sekiyor herif bu kadar oyun zekasi dusuk teknik ozurlu 10 numara gormedim. Dessersi fb uc stoperle markajliyo notralize oldu. Cerny disinda sifir tehditle oynuyorlar.

Geri
Üst Alt