Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.031
- 35.161
- 3.758
Hagi o şutu gol yapsa böyle kudurtucu olurmuydu bilmem ama ismini duymak iyi gelirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum renktaş5.yildizi takarsak hoca kendi bırakır gibi bir düşüncem var yiprandiginin çok farkında adam ,eğer yeni güçlü bir yönetim gelirse ozaman belki kalır ama şu var ne fener ne biz oyun olarak şampiyonluğu haketmiyoruz an itibariyle onlar aşırı kısır oyunları bizse kötü oyuna rağmen bile aşırı cenaabetlik bitiricilikte yani az hata yapan şampiyon olacak
Okanin 2 şeye ihtiyacı var komple yeni güçlü bir yardımcı ekibi iyi bir sportif direktör ve erden gibi hatta albayrak gibi hocaya destek olacak bir yönetici
Şu an okani aleni satıyor yöneticiler okani eleştirirken bunları da konuşalım
Hahaha. Sanki benden önce uefa aliyordunuz demis
orhan hoca bunlar g.tü basi dagitir demege getirmis
budapeşte'deki finalin intikamını aldılar benden diyor kafayı yemişhala ben başardım diyor yav
bu adam sürekli kendini övüyor
Sonsuz bir mağduriyet.budapeşte'deki finalin intikamını aldılar benden diyor kafayı yemiş
Yahu bu yayıncı kuruluş olsun trt denen taraflı kanal olsun buna boşunamı iş verdiler.Adamın Galatasaraylılıkla alakası yok.Yav diyoruz hiçbir zaman GS'a aidiyeti olmayan kişinin biridir Tugay denen kişi
O efsane kadroda da yeri yoktu zaten
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
budapeşte'deki finalin intikamını aldılar benden diyor kafayı yemiş
Ortak oldular ama daha da mutsuz oldular.Zerre mutlu olamadıkları bir an bile ortak olamadıkları bir hafta dilerim önce bugün sonra ligde.