AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

"Galiba temas var" Türk futbolu tarafından uydurulmuş bir terimdir. Türkiye'de senelerdir o kadar skandal düdükler çıkıyor ki her temasın düdük gerektirdiğine inanılan garip bir durum oluştu. Buna bağımlı hale getirildi. Fener grup aşamasında disiplin kısmını rekor sayıda kartla 1. bitirdi. En çok kart gören takımdı. Tesadüfen 24. olup 2 tane şanslı kura çekti. Buna rağmen düzgün hakem yönetimleri olmasa belki de daha da ileri gideceklerdi.

Ligde de yaşamadıkları kırılma bu. Ne zaman kırılacak olsalar hakemler çekip alıyor oradan takımı. Sonra kaybetmeyen takım diye abuk bir ivmelenme içine giriyorlar.

"Galiba temas var" Türk futbolu tarafından uydurulmuş bir terimdir. Türkiye'de senelerdir o kadar skandal düdükler çıkıyor ki her temasın düdük gerektirdiğine inanılan garip bir durum oluştu. Buna bağımlı hale getirildi. Fener grup aşamasında disiplin kısmını rekor sayıda kartla 1. bitirdi. En çok kart gören takımdı. Tesadüfen 24. olup 2 tane şanslı kura çekti. Buna rağmen düzgün hakem yönetimleri olmasa belki de daha da ileri gideceklerdi.

Ligde de yaşamadıkları kırılma bu. ne zaman kırılacak olsalar hakemler çekip alıyor oradan takımı. Sonra kaybetmeyen takım diye abuk bir ivmelenme içine giriyorlar.
Daha tehlikelisi var temas varsa penalti abi
Yok boyle dunya iste temas olsada penalti degil futbol temas oyunu her temas faul penalti olursa mac durmaktan oynanamaz

Şu cerny i alabilsek keşke. İnşallah bunu da fenere falan kaptırmayız. Herif harbiden taş gibi. Gerçi okan efendi veto edebilir ben 3-5-2 oynayacam kanat bek istiyorum diyebilir.

Orta Dogu ve Balkanlarin en cok penalti kullanan takiminin (ChatGPT'ye sordum) iki senedir penaltilarda elenmesi de ayri bir gerizekalilik bu arada.

Screenshot 2025-03-13 at 9.28.39 PM.webp

Maç sırasında bi renkdaş okan'a ver ahmet kutucuya çevirir demişti. Haklı
Cerny ahmet kutucuya donusmez
Adamin top teknigi bilesik hareketleri calimi sutu zekasi herseyi var su seviye bir oyuncu en son ne zaman gorduk hatirlamiyorum

Okanin hatasi kutucu cuesta jacobs sallai frankowski gibi dumduz adamlari almasi yanlis adam transfer ettirmesi

Akturkoglu top kaybi yapiyordu ama yetenek vardi faydali oldu ziyech yetenekli ama sorunluydu bir sure faydali oldu zaha nin ölüsü is yapti belli sure

Kanat oyuncusu aliyorsan calim atacak topa vuracak bunlari yapamiyorsa kapidan sokmayacaksin

Acı gerçek. Biz fener kadar da karşı koyamazdık bu ikinci maçta.

120 dk oynayıp elenmeleri daha iyi olmuş da olabilir tabi.

Geri
Üst Alt