AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Barça ile gruptan çıkınca oynadık, iki ayaklı eşleşmelerde grup sonrası kimseyi geçemiyoruz. Şimdi kontrol ettim en son 2013'te Schalke'yi geçmişiz bu yani öyle Plzen, Rangers ile oynasak biz de geçerize indirgenecek bir durum değil.
Oynadığımız tur aynı ama son 16.

Bu sene de ilk 8 yapsak (Kiev’i yenip) bu turdan başlayacaktık.

O sene gidip Marsilya, Lazio ve Lokomotif grubunda içeride dışarıda kazanarak lider çıkmamızı da az görmeyelim.

Fb en son CL oynadığında 2008
Avrupa’da Çeyrek Üstü yaptığında 2013

Bizim başarılı olduğumuzu iddia etmiyorum. Ama onlar da bizden başarılı değil.

Son 16 da Barcelona çekmek ile Plzen, Rangers aynı değil.

Rangers’i ilk turda çekip pandemi diye tek maç oynayarak elendik. Elemelerde kura şansı da önemli.

24. Sıradan girip Anderlecht üstü Rangers ile oynadılar. Biz 13. Olup Alkmaar ve geçersek Tottenham ile oynayacaktık.

1 dk bile bakmadim

Merakim su izleyenlere sorayim: asildilar mi bala mala 2-0 yapip uzattilar?

Bunun haricinde bilbao patlasaydi daha da iyi olacakti ama olsun Ciyrik Finil yiptik diyemesinler

120 dk uzerine haydi bakalim samsung

Baya penaltı idmanı yapmışlar Samsun maçında hakem bunları üzmez. Çalar ihtiyaçları olduğu kadar.

Son iki sene 5 büyük ligden Manu ve Tottenham yendik onlar sadece Lille'yi yendi akılda biz kötü kaldık biz tabi ki kötüyüz ama Galatasaray standartlarında kötüyüz.

Kendimize bakmaliyiz bizim oynadığımız futbol filan degil okan hoca takima dokunmali

Besiktas Samsun maclarindan 4 puan cikarirsak zor kısmı geçeriz 6 puan cikarirsak is biter zaten

İt Hakan in penaltısıyla elenmişler :LOL::LOL:

Fbnin elenmesinden cok morinyonun elenmesine daha çok sevinmedim zaaa xd

Sabahtan beri Mert Havhav Yavsagin penaltiyi AA (anadolu ajansina) yollamasini izleyip keyifleniyorum.

önceki turda her 2 maçta anderletin verilmeyen %1 milyonluk 1er penaltısı verilse o tur bile tehlikedeydi.

şimdi gelmiş anca burda erkan enginin penaltı çalacağı pozisyonlara ağlıyor it oğlu itler

Geri
Üst Alt