AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Yok diger bizimle oynayan oyunculara ben hic yukselmedim ama bu adam cidden iyi adam yunusa benziyor ama farkli profiller

Ayrica yunusa birsey oldumu kaliyoruz bu tip adam gecen dripling yapan iki uc tane oyuncun olmali
Ok..Bende diyorum ki bize hem yunustan hem bahsettiğimiz adamdan daha iyi bir oyuncu lazım.Bu klüp bunuda alabilecek güçte.Bunu alalım ondan sonra cernyide alternatif olarak alsınlar okeyim

Ama şöyle birşey var bence daha iyisi gerekiyordu fakat hadi alamadın ama sallainin yerine net alınabilirmiş.

Fener'in Avrupa macerası bitmedi. Konferans Ligi'nde yarı finalden devam edecek maalesef oranın favorileri, kupayı alırlar gibi.

Rangers ilk Maç'ta yense de yeni hocası güven vermiyo.Fb 2-0 gibi yenip Penaltılar'da da Rangers'ın turlaması güzel olur bence yav :D
:D
kiralik-ask-necmi-1-webp.282048

dün ilk yarı bitince uyumuştum. uyurken de çıkan sarı kartlar ve şikebahçenin klasik balını ilk yarıda görünce tamam dedim , turu atladı şikeciler. kesin kırmızı yedirtecekler rakibe. sabah uyanıp skora baktım. en güzel senaryo olmuş. hem 120 dakka oynamışlar, hem şikecilerin komutanı son penaltıyı kaçırmış. şimdi 2 gün sonra zor bir maça çıkacaklar. samsun artık puan al zahmet olmazsa. adamlarda orta saha yine fred şimanski oynayacak. umarım samsun maçında ciddi sakatlık da verirler. tamamen tepe taklak olurlar o maçla beraber

Ruzgar ne de guzel tersine dondu 😁

Samsun fişi çek lan haydi bi sıkımlık canları kaldı

Celtici deplasmanda 2-3 tokatlamışlar

eyvallah rangers, elbet bir gün biz de celtic ile eşleşiriz. biz de size güzelliğimizi yaparız :D

Geri
Üst Alt