- 16 Haziran 2010
- 202.030
- 153.962
- 6.838
2024-25 UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
Bodø/Glimt (1) - (3) Tottenham
Aspmyra Stadion
8 Mayıs 2025 Perşembe
22:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray dışında diğer takımlar beni ilgilendirmez Ozan'ım.Olay Lemina'da değil Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen 1 Galatasaray hocası var.Galatasaray Avrupa'dan elenince gülümseyen ve şimdi Lig'e daha çok ağırlık verecez diyen 1 hocayı eleştiriyoz diye suçlu oluyoz.Galatasaray Avrupa Takım'ıdır.Avrupa'dan elenince bazı hatalardan ders alınmalı ama 2 senedir bu olayla karşılaşıyoz.Galatasaray'ın kadrosu Avrupa'da başarılı olabilecek potansiyelde 1 Takım..norveç takımı bodo uel de yarı finalde, İsveç takımı Djujgarden Köyferansta yarı finalde. Yüz milyon bütçeli Türk kulüpleri nerede? Harcanan paraya göre bir endeks oluşturulursa Avrupa'da en kötü TR takımları çıkar. Avrupa turnuvalarında bütçe-harcama ve başarı dengesinde tam bir fiyasko var.
Gibi mi. Heriflerin kültürü Endülüs.Ispanyollarda azımsanmayacak kadar Arap geni var gibi

Biliyorum da bazıları ya Arap gibi ya da Afrikalı veya güneşlenmeyi abartmışlarGibi mi. Heriflerin kültürü Endülüs.
600 sene o bölgeye hükmetmiş bir neslin evlatları![]()
Mesela arsenaldaki merino'nun tipi baya araplara benziyor. İspanyollarda çok var öyleGibi mi. Heriflerin kültürü Endülüs.
Gibi mi. Heriflerin kültürü Endülüs.
Gs-Fb olabilirdi.Finalin adı belli oldu
United - Tottenham
fb nerde ezdi yav. Manu'nun en rezil hali galibiyeti kaçırdıGs-Fb olabilirdi.
Birini Gs, diğerini Fb iç sahada ezip geçmişti.
Biliyorum ya öylesine yazdım laf olsun diye. :dfb nerde ezdi yav. Manu'nun en rezil hali galibiyeti kaçırdı