AL 25/26 2. Eleme Turu M:1| Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk | MS | 24 Temmuz | HT Spor

Abi 19 yaşında böyle brezilyalı bulmak için ne yapmamız lazım. Saneye 12 maaş vermek yerine böyle adamlar alsak olmaz mı mesela

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Santana'nın yaşını gördüm o adamı Yusuf'un yerine genç kategorisinden alabilirsek alalım çok rahat adam geçiyor çok bencil biraz gibi ama olsun.

Jurasek çöpünü iyi itelemişler jkye

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Santanayi istesen 30m den aşağı vermezler bence.

İş işten geçmiş oldu.

Fizikli, hızlı, çok rahat adam geçiyor, ortaları al da at.

Avrupa'da böyle oynarsa seneye gider gibi.

swensson fena dikkat çekiyor

ıslıklanır birazdan

3 yıl sonra Okan Hocamı Avrupa’ya yollayıp
Arda hocamız ile 10 sene üst üste olma fikri

Rashica ne hücum ne defans yapabiliyor la inanılmaz komik bi herif:ddd

Ben de merak ediyordum bu sorunun cevabını az çok vermiş oldun bu kadar iyi bir scout ekiplerinin olduğunu bilmiyordum, herifler bu brezilyalıları nereden buluyor diyordum hep. Bu arada hala yetenekli kanat oyuncusu savunucusuyum şunu şuraya iliştireyim barış'a olan bakış açım belli olsun. Bize bu zamana kadar sıkıntı yaratan küçük takımların hepsinde bu tarz adamlar vardı ve önemlerinin ne kadar büyük olduğu belli oluyor.
Yetenekli topçu konusuna bende katılıyorum ama fizik olarak da mücadele etmeli kesinlikle.

Okan hocamın sisteme omuz omuza oynamayan adam gitmiyor bunu defalarca gördük. Dengeli bir kanat olabilir. Çünkü solda Sane yetenekli kanat terimini dolduracaktır.

santana jurasek denilen herifin içinden geçiyor

20 milyona paketleyip sararlar mı acaba

Santana 30 dakikadir yatiriyor

Erşan Kuneri'nin can yoldaş sabunları gibi maç. Şak şak tar kimseler duymasın

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt