Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 17.924
- 4.733
- 2.278
Beşiktaş ortasahası = BAM üçlüsü.
Oldlar bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş ortasahası = BAM üçlüsü.
Arda'nın hocalığı da burada başlıyor zaten.Son 10 dk izledim, sağdaki bebe hariç Shaktar çöp gibi geldi.
Eski Shaktar ile bakınca evet öyle. Sol stoperlerini beğendim ben ilk 20 dakika sağ bekleri de iyiydi ama sonra saçma sapan penaltı yaptırdı ve ondan sonra da dağıldı. Onun dışında dediğin gibi. Daha iyi bekliyordum kendilerini.Son 10 dk izledim, sağdaki bebe hariç Shaktar çöp gibi geldi.
Son 10 dk izledim, sağdaki bebe hariç Shaktar çöp gibi geldi.
2 kanatta fayda etmez bunlara savunmaları da lesCok kotu gorunuyor Besiktas. Orkun berbat zaten, Abraham'i da begenmedim. Batshuayi'ye benzettim. 2 tane saglam kanat bulamazlarsa yine Kasim'da havlu atar bu mallar.
Tekrar hatırlamak gerekir ki Beşiktaş büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir.Beşiktaşa sağlam 2 kanat 2 stoper lazımken parayı orkuna gömdükleri için teşekkür etmeliyiz. kendi kendilerine şampiyonluktan edecek hamleyi yaptılar.
Kalenin yakını olsa neyse bütün toplar tribünlerin en üst katına.4 duran topun 4ünü de auta atan herife 30 milyon ödemiştaşa tebrikler ШАХТАР'a gol atmayı başardıkları için