Alper Alp Şentürk
Sarı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 390
- 325
- 363
30 milyonluk kazık oyundan alınmış. Bunlar feci patlayacak. Billong gelsin kurtarsın. Gün yüzü görmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salihim yanlışım varsa düzelt ama varlığı ile yokluğu bir diyorsunHakem hiç VAR varmış gibi jestler yapmıyor o yüzden dedim, o yönde bir temayül göstermiyor sanki, eskiden elemelerde VAR olmuyordu ya hani
Hiç de lazım değil. Biz her sene şampiyon olursak ülke puanının hiç bir önemi yok. En fazla 16.siraya düşeriz yine fındık fıstık takımlarla oynayıp CL ye kalırız. Özellikle fbjknin her rakibini destekliyorum avrupadaBarışım boşver, ülke puanı şart. Fb de Avrupa Liginde takılsın. Hele bu sene Şampiyonlar Liginde son 16 ya kalırsak var yaaa missss
Uzuliyon mu?rafa cok top kaybediyor
Alperim aman diyim Young Boys da fındık fıstıktı. Ben alayım direkt şampiyonlar ligi biletimi, aksi taktirde transfer nöbetinde ortalık karman çorman olmuştu.Hiç de lazım değil. Biz her sene şampiyon olursak ülke puanının hiç bir önemi yok. En fazla 16.siraya düşeriz yine fındık fıstık takımlarla oynayıp CL ye kalırız. Özellikle fbjknin her rakibini destekliyorum avrupada
Şahin abi şampiyonluk Maçlarımız'da bile bu kadar heyecanlanmıyon3 gelmezse berabere bitecek