AL 25/26 2. Eleme Turu M:1| Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk | MS | 24 Temmuz | HT Spor

30 milyonluk kazık oyundan alınmış. Bunlar feci patlayacak. Billong gelsin kurtarsın. Gün yüzü görmeyin

Sonuç ne olur bilmiyorum ama Arda’nın takımı iyi top oynuyor

Rashisca da çalım attik diye cildiriyorlardi. Şimdi islikliyorlar

Orkun Lig'de fark ettirebilir oyuncu.Zaten temposu fazla 1 oyuncu değil Lig'de rahatlıkla iş yapabilir..

bunlar orkuna 30 bon yıllığı 5 ten 4 sene kontrat yani 20 olmak üzere toplam 50 milyon euro mu verdiler

Barışım boşver, ülke puanı şart. Fb de Avrupa Liginde takılsın. Hele bu sene Şampiyonlar Liginde son 16 ya kalırsak var yaaa missss
Hiç de lazım değil. Biz her sene şampiyon olursak ülke puanının hiç bir önemi yok. En fazla 16.siraya düşeriz yine fındık fıstık takımlarla oynayıp CL ye kalırız. Özellikle fbjknin her rakibini destekliyorum avrupada

Eğer bir bek veya kanat oyuncusu çok ekstrem yetenekleri olmadığı halde Okan hocanın oyununda parlıyorsa, o oyuncuyu almayacaksın. Bil ki Okan hocanın sisteminden dolayı o oyuncu o kadar iyi gözüküyor.

Hiç de lazım değil. Biz her sene şampiyon olursak ülke puanının hiç bir önemi yok. En fazla 16.siraya düşeriz yine fındık fıstık takımlarla oynayıp CL ye kalırız. Özellikle fbjknin her rakibini destekliyorum avrupada
Alperim aman diyim Young Boys da fındık fıstıktı. Ben alayım direkt şampiyonlar ligi biletimi, aksi taktirde transfer nöbetinde ortalık karman çorman olmuştu.

Bjk köyferansta fbnin rekoru egale eder mi bunu konuşalım derim

Geri
Üst Alt