AL 25/26 2. Eleme Turu M:1| Beşiktaş 2-4 Shakhtar Donetsk | MS | 24 Temmuz | HT Spor

Shaktar orta sahalarında defans arkasına ara pası atma gibi özellikleri yok mu acaba? Golden önce kaç tane karşı karşıya olabilecek pozisyon fırsatı vardı atmadılar.

İki takımı arasında dağlar kadar fark var, Shaktar oynuyor BJK seyrediyor, gol geliyorum dedi adeta

Okan hocanın önde baskı oyunu ve topu hızlı geri kazanması bize kolay geliyor ama şu maça bakınca aslında bunun ne kadar zor bir şey olduğunu görüyoruz. Çünkü bunu yapabilen takım sayısı çok az.

Geçen sene şampiyonlar Ligi'nde topu en hızlı kazanan ilk 4 takım içindeydik.

Tabii bazı kadro planlaması hataları yüzünden bir üst tura çıkamadık.
Geçen sene cl oynamadık ki

Orta sahada gerçekten iyi hücum gücü olan oyuncu bana göre ileride neredeyse tüm pozisyonlarda oynar. Bugüne kadar da hep böyle oldu zaten. Hagi -ki kendisi eski 10 numaranın sözlük karşılığıdır, 4-4-2 sisteminde sol açık oynayabiliyordu. Emre Belözoğlu tam bir 8 numaraydı ki sol açık, 10 numara vs orta sahanın her yerinde oynardı ve sırıtmazdı.

Neyse uzun lafın kısası Orkun'u koy ne 10 oynayabilir, ne kanat oynayabilir. Orkun sadece ayakları biraz daha iyi olan standart bir orta saha oyuncusu bana göre.

O 17 numara kim öyle savunma mı yapılır 😁

kartal go go go diye bağırdılar santana da kartalı görünce yanından go ladı :asd:

Bjk ye konferansta otelul galati çıkar onu eler artık

Geri
Üst Alt