AL 25/26 Final | Freiburg 0-3 Aston Villa | MS | 20 Mayıs | TRT 1

Aston'un golüne sevindim valla karşısında fenerbahce gibi iğrenç karaktersiz topluluk var sadece formaları kırmızı, sarı lacıvert değil.

Spiker neler diyorsun ya
Guzel mac anlatirdin ertem mi kacti icine

Olivieraaa kadıköyde meşin yuvarlağı ağlarla buluşturuyor…

finale bak baba dümenden hiç kimseyle eşleşmeden final oynadı herifler burada yer işgal ediyolar herifler konferans ligi oynayıp geldiler finale şu düzenleri değiştirsinler artık

finale bak baba dümenden hiç kimseyle eşleşmeden final oynadı herifler burada yer işgal ediyolar herifler konferans ligi oynayıp geldiler finale şu düzenleri değiştirsinler artık
Dogru duzen bu , Chelsea mi gelip alsin kupayi yine ne istiyorsunuz anlamiyorum ki bu futboldan?

Dogru duzen bu , Chelsea mi gelip alsin kupayi yine ne istiyorsunuz anlamiyorum ki bu futboldan?
doğru düzgün takım oynasın finalde bu rezillik ne böyle şunların geldiği yoldan hangisi gelse bedavadan final oluyo zaten şampiyonlar liginden takım düşmeli buraya

Şakrar direk mi gidiyor aston kazanırsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha gecerken ceza sahasina girmis gibi bagiriyor.

doğru düzgün takım oynasın finalde bu rezillik ne böyle şunların geldiği yoldan hangisi gelse bedavadan final oluyo zaten şampiyonlar liginden takım düşmeli buraya
PSG-Chelsea finali mi olacakti burada eski duzen bitti iste anlayin. Iyiki futbol sizin ellerinizde degil ha.

Geri
Üst Alt