İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.672
- 4.014
- 1.278
Aston'un golüne sevindim valla karşısında fenerbahce gibi iğrenç karaktersiz topluluk var sadece formaları kırmızı, sarı lacıvert değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olympiakos 2. bitirince o iş kapandı artık diye biliyorum.Şikecilere yarayan sonuç nedir bu maçta?
Dogru duzen bu , Chelsea mi gelip alsin kupayi yine ne istiyorsunuz anlamiyorum ki bu futboldan?finale bak baba dümenden hiç kimseyle eşleşmeden final oynadı herifler burada yer işgal ediyolar herifler konferans ligi oynayıp geldiler finale şu düzenleri değiştirsinler artık
doğru düzgün takım oynasın finalde bu rezillik ne böyle şunların geldiği yoldan hangisi gelse bedavadan final oluyo zaten şampiyonlar liginden takım düşmeli burayaDogru duzen bu , Chelsea mi gelip alsin kupayi yine ne istiyorsunuz anlamiyorum ki bu futboldan?
PSG-Chelsea finali mi olacakti burada eski duzen bitti iste anlayin. Iyiki futbol sizin ellerinizde degil ha.doğru düzgün takım oynasın finalde bu rezillik ne böyle şunların geldiği yoldan hangisi gelse bedavadan final oluyo zaten şampiyonlar liginden takım düşmeli buraya