Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.237
- 91.116
- 5.093
Ulan adam merak edip ismini sormuş. Konusunu atınca mesaj edit yiyor. İyi misiniz abi siz? Bir de fb maç konusu yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil gulmesin maca heyecanliyimYüzün gülüyor köftehor
oh maçı izlemeye gerek kalmadı o zaman.Boudaoui'yi izleyeli çok zaman oldu ama iyi durumdaysa hala bize isterdim , belliki öğrenemeyeceğizDante ve Boudaoui kadroda yok
Nice takım ama Fb'nin ısrarla Asensio'yu 8 oynatma işi de risk. Nice Sofiane Diop, Terem Moffi, Cho , Boudaoui gibi değerli oyuncuları oynatmıyorlar neden acaba?Fenerbahçe XI: Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, İsmail, Asensio, Nene, Talisca, Kerem, En Nesyri.
Nice XI: Diouf, Clauss, Bah, Oppong, Bard, Vanhoutte, Louchet, Sanson, Gouveia, Boga, Carlos.
Nice çoğu yetenekli oyuncusunu ilk 11 oynatmıyor. Avrupa'yı pek düşünmüyorlar sanırım geçen senede çok kötüydüler yanlışım yoksa.Kadroları görünce fikrim değişir gibi oldu. Nice ortasahada üstünlük sağlaması lazım bu dğzende, sağlayamazlarsa zaten 2 tane yer otururlar
Nice'i takip etmiyorum da bu Tedesco Fred'i niye oynatmiyor? Sakat falan degil galiba.Nice takım ama Fb'nin ısrarla Asensio'yu 8 oynatma işi de risk. Nice Sofiane Diop, Terem Moffi, Cho , Boudaoui gibi değerli oyuncuları oynatmıyorlar neden acaba?
Beğenmiyor olduğu söyleniyor.Nice'i takip etmiyorum da bu Tedesco Fred'i niye oynatmiyor? Sakat falan degil galiba.