AL 25/26 H:2 | Fenerbahçe 2-1 Nice | MS | 2 Ekim | TRT 1

Büyük liglerin 3. ve 4. takımlarını bile Şampiyonlar Ligi'ne alırsan olacağı o işte ne olacak başka. Şampiyonlar Ligi diye başladı saçma sapan bir şeye evrildi. Eskiden ülkelerinin kupasını kazanan takımlar için Kupa Galipleri Kupası diye ayrı bir turnuva vardı. O zamanlar Türkiye Kupası bile kıymetliydi. Kupa şampiyonu bile olduğunda sana özel UEFA turnuvası vardı. Sonra angarya oldu işte. UEFA Kupası ile birleştirdiler. 36 takımlı şampiyonlar ligi mi olur allasen.

Bunun yeri burası değil ama aslında gerçekten elimden gelse yapacağım en büyük değişiklik Avrupa turnuvaları olurdu.

Örnek veriyorum renktaş, Balkanlar Turnuvası olacak, Batı Avrupa turnuvası olacak vs. Klasik rövanşı eleme usulü turnuva şeklinde belki de. Bu bölgelerin ülkelerinin katılacağı turnuvalar. Bölge şampiyonları hem para kazanacak, hem atıyorum ŞL'ye direkt gidecek. Yau Konferans liginin kime ne faydası var? Yemin ediyorum safi zarar ziyan.

Konsantrasyonumu tam vererek izlemeye başladım 2. yarı, ben konsantre olursam fener dağılır

Evil Eye Eyes GIF

Gençlerbirliği> Nice
Fransa nın bütün ahrazları bu takıma toplanmış

Defanstaki yan sanayi singo 2 metreye pas atamıyor avel

Bilmem ne çocukları nasıl oynuyorlar

Süper Ligde ilk 5'i zorlayamaz bu takım, pas veremiyorlar, gereksiz faul, top kaybı, kk gol, sakarlık vs ne ararsan var.

Geri
Üst Alt