AL 25/26 H:2 | Fenerbahçe 2-1 Nice | MS | 2 Ekim | TRT 1

Kupayı kazandılar diyebiliriz.

Degil galiba, yeni formatla beraber CL ve AVL katsayilari farklindiye biliyorum

Basimizin etini yiyorlardi ya "en cok puan toplayan" diye konferans galibiyetleri yuzunden.o is oyle degil artik diye biliyorum.

En azin kulup puanlarinda oyle olduguna eminim
İnşallah değildir çünkü ligde şampiyon olamadıkça CL'de oynama şansları çok az artık zaten. Zamanında 500 tane Zimbru Mimbru tarzı takımla eleme maçı oynayıp puan kasıyorlardı.

İnşallah değildir çünkü ligde şampiyon olamadıkça CL'de oynama şansları çok az artık zaten. Zamanında 500 tane Zimbru mimbru tarzı takımlarla eleme maçı oynayıp puan kasıyorlardı.
Kulup puani isinin oyle olmadigin a%99 eminim.

Ulke puani icin ne baz aliniyor bilmiyorum ama kulvarin etkiledigini dusunuyorum

Yine ilk ciddi maçta tökezleyecekler muhtemelen. Şu tarz takımları ıkınarak yenip CL şampiyonu olmuş gibi sevinmeleri ve bütün problemleri hasır altı etmeleri çok trajikomik bence. Nasıl 1 maç önce futbol takımını kapatın diyip 1 maç sonra kafaya reset atıp 1 kutu antidepresan içmiş gibi ruh hallerine bürünebiliyorlar konusu bir tez araştırması olmaya değer mesela.

Fener taraftari kabul etmiyor ama mounun yanlış transferleri sebebiyle bu sene ortasahalari hic yok gibi ,dikkat edin en zayif takimllar bile kac defa ceza yayına rahatgeliyor

İnşallah değildir çünkü ligde şampiyon olamadıkça CL'de oynama şansları çok az artık zaten. Zamanında 500 tane Zimbru Mimbru tarzı takımla eleme maçı oynayıp puan kasıyorlardı.
Link

Bizim 8
Fenerin 3.5

Mesela 1 galibiyet 1 yenilgi ile ( fenerin guncellenmemis olabilir tabi)

Uefa sitesinde de biz 25/26 icin 8000 puan, fener 2000

Nice te bir tek yunus Akgün olsa bugün kazanirlardi lan bir takımda bir tane aklı olan topla gidebilen bir oyuncu olmaz mi
Antalyaspor ayarında bir takim

Mac sonu bize özenip kale arkasina gittiler ama stadin yarisi bosalmisti, kiytirik bir 3lu çekip dağıldılar

moffi ve ali choyu baştan oynatsa bu fenerden herturlı puan alırdı bu aptallar
Aliço mu?
1759434868007.webp

Top kaybı master kdkkdkdkskak

Keramettin nasıl oynadı 2 gol atmış paragoz kel

Geri
Üst Alt