AL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 1-0 Stuttgart | MS | 23 Ekim | TRT 1

Ic saha da bi sikintilari yok zaten

Bugun de tamamen savunma yaptilar kücük takimlar gibi

Deplasmana gittiklerinde ayakta kalamiyorlar fiziksel olarak

Samsun'un şansız olmasa 3-4 atacağı ve Karagümrüğün neredeyse 2-0'dan 2-2'ye maç çevireceği takımı 1 maçla Real yapmış bazıları. Avrupa'daki takımların adlarına bakıp iyi takım sanıyoruz ama gerçekte sahada yoklar mesela Nice ve Stutgart Bodo'dan daha zayıf takımlar. Bodo bu ikisini de hallaç pamuğu gibi atar, Bu maçta Fener çokta top oynamadan sadece mücadele edip kazandı hücumda bir varyasyonları yoktu zaten golde penaltıdan. Antep Fener'e karşı çok daha iyi oynar bu Stutgart'tan bakın görürsünüz.
Stuttgartın zayıf olduğunu düşünmüyorum şahsende uefayı aşırı ciddiye alıyor gibi değil iki takımda.

Pep denen herifin futbolu nasıl zehirlediğinin ve Almanların sistem adı altında yetenekli ne kadar genç topçu varsa çekirdekten sistemin dışına itip ne kadar yetenek fukarası herif varsa üst jenereye sürmesinin sonuçlarını gördüğümüz bir maç oldu. Bu Stuttgart denen takımın Almanya'da lig 3. olması Almanların futbolda nasıl iflas ettiğinin özetidir. Yıllardır dünyanın en rezil ligi.
Bu arada bu AL denen ligi kapatmaları lazım. Kimsenin umurunda olmayan, herhangi bir sportif değeri olmayan teneke organizasyonuna evrildi son birkaç senedir. Futbolcular ciddiye alıp da kasmıyor bile kendini ve çoğu hoca as oyuncularının tamamını bile oynatmıyor, yedek oyuncuların oynadığı UEFA organizasyonu mu olur yav. UEFA ve Konferans'ı kapatsalar CL'nin gelirleri de tavan yapar bir de.
Fener bu futbol anlayışı ile ve bu oyuncu grubu ile daha çok hüsran yaşar ama, orası net. Hele o Nene denen herif normal şartlarda Türkiye 2. Ligi'nde filan oynayamaz mesela. Buna o parayı nasıl verebilmişler, Leipzig bunu nasıl yıllarca takımda tutmuş hayreti mucib bir şey. Süper Lig tarihinin en epic fail transferi olabilir.
Bu Assignon denen herif de ağır çöpmüş. Ucuz yırtmışız. Gerçi daha kötüsüne 9 milyon verdik biz ve şu an ortada yok, o ayrı konu.
Avrupa ligini beğeniyorum. Ama konferans tam köyferans. Ama orada da Slovenya, polonya gibi ülkelerin takımları ilk kez avrupada ilerleme; Avrupa futbolunu yaşama fırsatı buluyorlar.

6.7. olabilmek için 4 takımın ağırlıklı galibiyet ile 3-4 sezon geçirmesi lazım yani imkansız. Türkiye ülke puan sıralamasında hiç bir dönem 8.likten öteye gidememiş zaten gidemezde.
Biz uefayi aldıktan sonra denizlispor, Gaziantepspor ve genclerbirligi avrupa'da 3-4 tur atliyordu. Gaziantep roma'yi; denizlispor lyonu; gençlerbirligi sporting lizbonu falan eliyordu

Avrupa ligini beğeniyorum. Ama konferans tam köyferans. Ama orada da Slovenya, polonya gibi ülkelerin takımları ilk kez avrupada ilerleme; Avrupa futbolunu yaşama fırsatı buluyorlar.
AL Konferans kadar çöp değil tabii ama yine de CL prestiji ile arasında uçurum fark var. Son yıllarda bu yedek oyuncu ile maça çıkma furyası başladığından beri AL'nin de bir prestiji kalmadı bence.

maçı izlemedim ama itoğlu it alman kulüpleri şaşırtmadı

almanları fransızları sevmiyom yüzümüzü güldürmüyolar

yalnız o penaltı ne yaw ayıptır. fb şarlatanlığı avrupada iş yapmağa başlıcaksa işimiz var he

Söyle bakarsak alsinda AL dogrü düzgün üc bes takim var, fener burda en az bir ceyrek final dahi görmese rezalet olarak yorumlarim, kesa aynisi neredeyse Samsunspor icin de gecerli cok rahat ilk 8 de bitirmesi gereken bir fikstürü var

Oynamasına izin verdiğimiz herifin golleriyle 2 maçı kazandılar.

Yönetim istifa!

ulkeye iki puan gelsin artik yav iyi olmus fenerin yenmesi

15 senedir oturdugumuz dali kesip duruyurouz artik avrupada biraz yukselelim

Son yılların en leş avrupa ligi resmen, şurada elini kolunu sallayarak çeyrek yapılır. Milan son anda katılamadı onlar olsa bir parça kalite gelirdi. Roma ve porto birşeyler yapar diyodum onlarda fos çıktı. Villa ve forest de önemsemiyor. Şikeciler bile kadro değerine göre 6. sırada öyle böyle kötü değil.

1761292024856.webp

Yeni format sayesinde Avrupa Ligini almak eski formata göre daha kolay duruma geldi, çünkü grup aşamasından sonra CL'de 3.olan güçlü takımlar artık AL'ye düşmüyor.

Işlerin iyi gitmediği ve CL'ye katılamadığımız bir sezonda bu kupada ilerlemek eskiye göre daha basit. Geçen sezonda da daha fazla ilerleyebilirdik aslında ama sonuç ortada.

Bu sene AL'deki takımlar geçen sezona göre daha kalitesiz. Geçen sezon hayvan gibi takımlar vardı.

Son yılların en leş avrupa ligi resmen, şurada elini kolunu sallayarak çeyrek yapılır. Milan son anda katılamadı onlar olsa bir parça kalite gelirdi. Roma ve porto birşeyler yapar diyodum onlarda fos çıktı. Villa ve forest de önemsemiyor. Şikeciler bile kadro değerine göre 6. sırada öyle böyle kötü değil.

Ekli dosyayı görüntüle 306123
Favori takimlar heralde ancak eleme turlarda burayi ciddi almaya baslar. Ondan dolayi Fener ceyrek görmesi gerek hemide rahat bir sekilde sonrasi kura sansi. Samsun icinde aynisi gecerli insallah az da olsa kazanilan para sayesinde bilerek havlu atmazlar

Ozeti izledim
Digital Vuvuzela basmislar hoparlörden bana oyle geldi

Geri
Üst Alt