Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 73.918
- 38.720
- 3.993
Amrabati gönderip edsonu almak cok büyük kazık olmus amrabata gore daha ağır ve takoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw benzer paraları alıyolar yakındır birbirine3 kat maaş farkı var bence bu en büyük olay
Namuslu hakem yeterNormal sıradan salak olmayan, kırmızı kart görmeyen, penaltı yaptırmayan dümdüz herhangi bir takım fenere yenilmez. Biraz eli yüzü düzgün bir iki futbolcusuda varsa biraz da hücum organizasyonu varsa da kazanır.
Tedesco sadece savunma yaptırıyor
Hiç izlemedim fikir edinmek için sordumSence torreira dan iyi midir?![]()
Ben kyaslama yapıyorum abrabat yanında worldklass kalır. Bizde olsun istemem edsonuEdson nasıl ki
Mou takımını ne olursa olsun bek ve kaleciyle okumak lazım.şimdiki oyunlarını beğendiğimden değil de mou döneminde futbol oynadıklarını düşünmüyorum. şimdi de skoru alayım yatayım futbolu oynasalar keşke.
hani okan buruk için yazılan boş argüman vardı ya kadro ile götürüyor diye mou öyle götürdü ligi de bana kalırsa.
şimdi o yıkık hallerini atlattılar nice, stutgart ve ligde kırmızı gören rakipler derken. tabi orada çıkacak olumsuz sonuç tam tersi ipe de götürürdü ama olmadı.
Fred niye atıl oldu ki bi anda genellemeye göre tor la beraber ligin en iyi ossıydıBen kyaslama yapıyorum abrabat yanında worldklass kalır. Bizde olsun istemem edsonu
Sahada değil mi işte… izlemiyor musun maçı?Hiç izlemedim fikir edinmek için sordum
Amrabat bok gibiydi ondan kötüyse bizim için iyi olur diye düşünecektim
Mouyu baz alma hiç ya lavuk kovulmak için kılı kırk yarıyodu doğru kıstas değil oMou takımını ne olursa olsun bek ve kaleciyle okumak lazım.
2 bek ve bir kaleci büyük bir kırılım yaşadılar, fiziksel olarak level atladılar.
Barcelona görmüş bir bek le mal mert bir değil. Kza aynısı çingene irfan için geçerli.
Resi abartıyorsunuz.Bence çapına göre gayet iyi takım pilzen..İyide oynuyor.İleride son paslarda sıkıntı yaşıyorlar.Roma'yı deplasmanda nasıl yenmiş bu herifler insan hayret ediyor.
Yok aga bakmıyorum açacaktım siz konuşunca devre arası olduSahada değil mi işte… izlemiyor musun maçı?