Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.459
- 36.920
- 3.798
Plzen mantara bağladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'in kulübesi daha iyi. Bizde berkan, kutucu giriyor, bunlarsa Duran, Fred, Ascensio giriyor.
Hep durosinmiyi yazardın mutlaka alınmalı diyeDurosinmi'nin fiziği falan beğendim de adama taçları attırıyorlar. Hiç top atmadı Plzen oyuncuları. Şu anda santrafor gerekirse yedeğe ilk sıram Franculino Dju.
Sezon bitti önümüze bakalımBu fener şampiyon olur. Moralim bozuldu.
Hava topları, fizik falan iyi de. Gol yollarında göremedik pas atılmadığı için. Lakin bu adamın gerçek yaşı doğru mu onda bir şüpheye düştüm.Hep durosinmiyi yazardın mutlaka alınmalı diye
Nasıl oyun içi
İlkay yunus sakat olmasa bizde de sallai sara eren falan yedekten girecek oyuncular…Fener'in kulübesi daha iyi. Bizde berkan, kutucu giriyor, bunlarsa Duran, Fred, Ascensio giriyor.
ASLAAAFormasını alirmisin
Ogundudan iyi miHava topları, fizik falan iyi de. Gol yollarında göremedik pas atılmadığı için. Lakin bu adamın gerçek yaşı doğru mu onda bir şüpheye düştüm.
İcardi, Sallai, Sara, Eren, Kaan yedekten girecek gayet iyi oyuncular. Yine de 2-3 adet u23 oyuncu çok iyi olur.İlkay yunus sakat olmasa bizde de sallai sara eren falan yedekten girecek oyuncular…
Kimi keseceksin? Singo Sanchez jakobs torreira lemina İlkay sane yunus barış Oshimen uğur? Bunlardan kim gelir direkt 11 başlar bizim takımda? Bir tek apo skriniar kalıyor işte o da soru işareti?Yapma yahu abartma
fbnin kadro geniş işte bizim gibi değil
ilk 11 ile yedek kadro oyuncuları arasında çok fark yok. bizdeki sorun bu çok fark var
Ona bakarsan fblilerde ederson semedo skriniar asensio kerem ismail kimi keseceksin diyo objektif görüşünü soruyorumKimi keseceksin? Singo Sanchez jakobs torreira lemina İlkay sane yunus barış Oshimen uğur? Bunlardan kim gelir direkt 11 başlar bizim takımda? Bir tek apo skriniar kalıyor işte o da soru işareti?