AL 25/26 H:7 | Fenerbahçe 0-1 Aston Villa | MS | 22 Ocak | TRT 1

Asensio çok iyi oyuncu ama yine büyük maçta kayboldu. Skriniar ın müthiş oyunu olmasa tarihi fark olurdu.

Aston villa'da antrenman maçı havasında oynayanlar vardı. Biraz dikkatli olsalar farka giderlerdi.

fbliler hakemleri etkileme konusunda korkunç seviyede. Öyle inandırıcı kıvranıyorlar ki ister istemez faul çalıyorsun, kart gösteriyorsun.

1-0 ne yavşak aston.

valla şu kadar para harcayıp avrupa liginin en dandik senesinde ferençvaroş'un bile ilk 5te olduğu ligde 15. olan takıma yenilip kupa kaybeden takıma maaş kesintisi filan yapılmalı

Emery’nin takimlari genel de final oynarlar ama bu hucum hattina hic güvenmesin

Ben bu kadar sakar’i bir arada görmedim acikcasi

Kale önünde son pasi yapamayan,sut atacak derken topa basan,kale önünde top kontrol edemeyen ne ararsan var

En az sekiz olurdu

Sktinar bugün ne top oynadı öyle

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

htalks'taki pollyanna zırdeli, yine bir mağlubiyet sonucunda "bence biz bu mağlubiyetten camia olarak etkilenmeyiz" diyor :d

bunların alayının huni takıp dolaşması yakındır.

Fener yine basini tutmus

1000030425.webp

Gram hak etmedikleri bir maçtı, Aston biraz daha kafasına taksa 5 atardı.

SÜREKLİ ağlayan camia iki senedir Avrupa Liginin en fazla kart gören takımı, ki finale kadar da gitmediler geçen sene. Ligde ise kırmızı kart GÖSTERİLEMEYEN tek camia. Adamlara kart çıkaran hakem Suriyeye sürgüne gönderiliyor resmen.

Bunları geçtim ama bu Skriniar denen yaratığa birinin dur demesi lazım. Gaddar çok oyuncu gördük ama hem gaddar hem de bu kadar ortam çocuğu ilk defa görüyorum. Ayağını kırmaya ya da aşilini koparmaya çalıştığı adamlara bir de yerdeyken dikleniyor. Bunu kırmızıdan ilk atabilen hakeme düşmana ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin muamelesi yapılacak artık.

medyadaki satılmış tasmalıları, aston tarafından bafilenmiş kızgın civcivleri sakinleştirmek için üfürme transfer haberleri salmaya başladı mı?

ederson tam kovaderson olmuş ya

ligdeki son maç ve bu maçla birlikte 3-4 tane fail hareket yaptı

Geri
Üst Alt