AL 25/26 H:7 | Fenerbahçe 0-1 Aston Villa | MS | 22 Ocak | TRT 1

neyse ki kaza olmadı ilk 8de olmaları sorun olurdu

a.villa denen takım hollanda ligi 13.sü haydi devam kartallar takımına yenilmiş bir takım ALde. ilk yarı ve 2. yarının ilk 15 dakikasında baya ezdiler gol kaçırma rekoru vardı

Su Tielemans cok iyi diyecegim de FB'nin orta sahasi bombom koridor. Yani adam iyi mi FB bos mu cozemedim. 5 olacak mac az kalsin berabere bitiyordu boyle bal olamaz

umarım okan hocam maçı izlemiştir. feneri yenmenin yolu buymuş 1-0 ve skoru korumak

Bu kez öyle olmadı aşırı pozisyon verdiler yine ama gelmedi 2.

2. yarı değişir belki fakat 1 fark fb için ilk yarı itibariyle mucize.
Çok ince bir çizgide gidiyorlar, ya bizim aptallığimiz ya rakiplerin aptallığı saçma kırmızı kartlar yada hakemler bisekilde hep umutlu kalmalarını sagliyorlar.
Şu maçta bile 2 yi bulamadi aston villa çok net kaçırdılar

....

ya bi sg, sans olmasaydi suan 0-5 olacakti
neresiyle izledi acaba , ilk yarı transfer haberlerine bakıyordum kafamı bir kere bile indiremedim saniye başı sancho kaleciyle karşı karşıya kalıyordu , herifler sürekli tek pasla bütün orta sahayı geçtiler

Moderatör tarafında düzenlendi:
neyse ki kaza olmadı ilk 8de olmaları sorun olurdu

a.villa denen takım hollanda ligi 13.sü haydi devam kartallar takımına yenilmiş bir takım ALde. ilk yarı ve 2. yarının ilk 15 dakikasında baya ezdiler gol kaçırma rekoru vardı
Ben de AL'de oynadiklari maclara baktim. En fazla 2 farkla kazanmislar. Hep tirt oynadiklari ekipler bir de.

Geri
Üst Alt