- 18 Mayıs 2011
- 23.940
- 13.191
- 1.998
Saha içinde birisinin skriniar ve osterwolde yi dövdüğünü görmek istiyorum. Bu kadar ahlaksız insan olunmaz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ince bir çizgide gidiyorlar, ya bizim aptallığimiz ya rakiplerin aptallığı saçma kırmızı kartlar yada hakemler bisekilde hep umutlu kalmalarını sagliyorlar.Bu kez öyle olmadı aşırı pozisyon verdiler yine ama gelmedi 2.
2. yarı değişir belki fakat 1 fark fb için ilk yarı itibariyle mucize.
Bu kim lanhollanda ligi 13.sü haydi devam kartallar takımı
neresiyle izledi acaba , ilk yarı transfer haberlerine bakıyordum kafamı bir kere bile indiremedim saniye başı sancho kaleciyle karşı karşıya kalıyordu , herifler sürekli tek pasla bütün orta sahayı geçtiler....
ya bi sg, sans olmasaydi suan 0-5 olacakti
Go Ahead EaglesBu kim lan
go ahead eaglesBu kim lan
Ben de AL'de oynadiklari maclara baktim. En fazla 2 farkla kazanmislar. Hep tirt oynadiklari ekipler bir de.neyse ki kaza olmadı ilk 8de olmaları sorun olurdu
a.villa denen takım hollanda ligi 13.sü haydi devam kartallar takımına yenilmiş bir takım ALde. ilk yarı ve 2. yarının ilk 15 dakikasında baya ezdiler gol kaçırma rekoru vardı
Yari yedekti galiba. Obur maclardaki kadrosuyla kiyasladim. 4-5 oyuncusu yedek gibi. Surekli oynayan McGinn diye bir adam varmis, hic oynamadi bugun.Şimdi bu aston villa yedek miydi tam kadro muydu biri beni aydinlatsin
çünkü rotasyon yapıyorlar hepBen de AL'de oynadiklari maclara baktim. En fazla 2 farkla kazanmislar. Hep tirt oynadiklari ekipler bir de.