Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.100
- 25.550
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası bekliyorum Kocaeli denSafiporttan çok şey beklemeyin
Götünden element uydurmaBu sene şampiyon fener diyordun
Eleyemez ifb geçer turu geçsin de zaten en azından bir tur
Değiller maçtan düşmüyorlar fiizkleri gayet güçlü. Bi de deplasman olarak soğuk yer. Plzen golleri genelde 80. Dakikadan sonra olur maçı bırakmayan bir takimPlzen de ismen dandik bir takıma benziyo ama 8 maçta 3 gol yemişler kek takım değil gibi
Elerler direkt kötü olur öyle 1 tur daha yorulsalar iyiNotingam gelirse güzel olur ya
MidSonraki tur ilk sekiz den rakipleri kim orasi önemli
Rengim ağustos ayında petkovicin transferini tescilliler üzerinden çözmesi haberi falan çıktı. Ben de ümit ediyorum safiport puanlar alsın ama durum bu.Açıkçası bekliyorum Kocaeli den
Kocaeli puan alacak abiRengim ağustos ayında petkovicin transferini tescilliler üzerinden çözmesi haberi falan çıktı. Ben de ümit ediyorum safiport puanlar alsın ama durum bu.
Plzen de ismen dandik bir takıma benziyo ama 8 maçta 3 gol yemişler kek takım değil gibi
Mijiland ya da betisSonraki tur ilk sekiz den rakipleri kim orasi önemli
İsime felan bakmayacaksın işte, biz o hataları çok yapıyoruz. Porto ve Roma ikiside baya zorlandı Plzen’e karşı. Aşırı defansif bir oyun anlayışları var, onlara karşı gol atabilmek için önce bir duvardan geçmen gerekiyor.
Betis yada midjland mış öyle dedi moderatörSonraki tur ilk sekiz den rakipleri kim orasi önemli