AL 25/26 H:8 | FCSB 1-1 Fenerbahçe | MS | 29 Ocak | TRT 1

Kupayı aston villa alır. istedikleri kadar tur atlasınlar da ama bu seviyeleriyle uzun sürmez maceraları.

İsime felan bakmayacaksın işte, biz o hataları çok yapıyoruz. Porto ve Roma ikiside baya zorlandı Plzen’e karşı. Aşırı defansif bir oyun anlayışları var, onlara karşı gol atabilmek için önce bir duvardan geçmen gerekiyor.
İki ayaklı maç ama bu öyle düşünmek lazım. Plzen i her türlü geçerler açıkçası ilk turdan elenmeleri de çok iyi olmaz

Fenerbahçe turu geçerse betis veya midtjylaand gelecekmiş.

Ballarına sokayım. Biz Juventus'u / Atletico'yu geçersek rakip Liverpool / Tottenham.

Orası Avrupa Ligi burası Şampiyonlar ligi demeyin

Geçen sene Az Alkmaar'ı eleseydik rakip olarak Tottenham geliyordu gene.

Avrupa ligi kura yolunu görmek lazım eğer üst turda zorlu rakipler varsa 1 tur daha devam etmelerini isterim.

Şikeciler gene sendeliyor safinin takım puan aldığı an tepe taklak giderler ama bu tip kırılma maçlarını bir şekilde kazanıyolar.

Geçen hafta Aston Villa ile oynuyoruz diye böbürlenip duruyorlardı. Neymiş Avrupa Ligi'nde çıka çıka Aston villa çıkmışmı. Daha Zagreb'i Bükreş'i Plezen'i yenemiyorlar.

Kimin bedduası bilmiyorum ama bu Ederson'dan şarampole yuvarlanan arabanın kapısından atlar gibi kurtulmuşuz. Adam şaka makinesi resmen. Gelen her beyaz yuvarlak cismi içeri alıyor. Haleti ruhiyesi 10 milyonumu alırım X ray güvenlik görevlisi gibi takılırım vaziyette.

Kimin bedduası bilmiyorum ama bu Ederson'dan şarampole yuvarlanan arabanın kapısından atlar gibi kurtulmuşuz. Adam şaka makinesi resmen. Gelen her beyaz yuvarlak cismi içeri alıyor. Haleti ruhiyesi 10 milyonumu alırım X ray güvenlik görevlisi gibi takılırım vaziyette.
edersonu gelmeden city kulübesinde çekmişlerdi öyle bitik hayattan kopuk hali vardı ki son voleyi vurmaya geliyor demiştim o gün neyse ki ifb devreye girdi okan hocam kazığı sokamadı bu sefer.

Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinin piyasa değerleri: • N. Forest: 604 M€ • V. Plzen: 51 M€

Geri
Üst Alt