AL 25/26 H:8 | FCSB 1-1 Fenerbahçe | MS | 29 Ocak | TRT 1

Yorumuna katılıyorum da lakin ki bu yorumun en yapılmayacağı gün olduğunu düşünüyorum

Maçı unuttum.
Stutgart ve Nice'yi bir şey oynamadan kazandılar. O maclar da olmasa Allah bilir kaçıncı olurlardı.
Ya rakip hata yapacak ya hakem bir şeyler uyduracak ya da Talisca filan şapkadan tavşan çıkartacak

Turnuvaın en büyük favorisi lig aşamasını 19. sırada mı bitirmiş

Bükreş gibi vasat takım bile organize atak yapabiliyor hemde kactane. Adamlar ne güzel ataklar yapmislar. Şunu görünce nasıl sinirlenmeyecenki

O kadar para harca kaç senedir ve geçen sene 24. Bu sene de takım bile yokken zar zor 19. Doğru düzgün yendigin de bir stuttgart var.Hani ben avrupada bizi başarısız buluyorum ama şunları yasasam büyük ihtimalle tesislerde kendimi ateşe vermiştim coktan.Inanilmaz ötesi bir rezillik bu.Tarihin en başarısız kulübü falan bunlar

Orijinal Alman Nesquik'i yiyon mu?
No adam gibi musli var burda:)

Market ve yemek olayi bizim hallerden cok ama cok daha iyi inanilmaz yani, market ozellikle baya ucuz bize gore. Eskiden geldigimde denkti, 3 sene sora ipler kopmus.

Ama yani dili anlamadigim icin surekli kufrediyorlar zannediyorum haha. Geldigimden beri herkese English please diyorum mecburen 🤣

Geri
Üst Alt